[航空]連登飛機膠討論區11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
山卡啦星加坡飛美國遠啫
李光耀恨不得將新加坡同香港交換位置
其實我都想
交換位置後嘅新加坡一定畀支那食埋
況且新加坡都大撚把支那人
我所有北美都唔想去
叫猶太人坐中東佬飛機
要每部機裝個導彈防禦系統,再每程機加N個臥底睇有冇可疑人物都蝕死啦
係youtube 睇美國啲ATC/Ground Control 一見到支那航空就會讀慢啲就覺得好好笑
OZ隻744去咗邊? 呢個幾月好似好少嚟香港
土耳其都唔係奉回教為國教嘅國家
暫時都仲係世俗化國家
一間公司究竟要幾唔夠人要急call一個早三個鐘返工
畀埃爾多安掌多幾年權...

支那蝗蟲巢穴
佢地啲命唔值錢,劈死個咪搵過第二個俾
EGYPTAIR in recent schedule update revised preliminary launch date for Hong Kong, previously scheduled from 21JUL18. The 2 weekly Cairo – Bangkok – Hong Kong is now tentatively scheduled to commence on 17SEP18, however reservation for Hong Kong remains unavailable.

MS960 CAI2310 – 1310+1BKK1420+1 – 1755+1HKG 333 1
MS960 CAI2310 – 1310+1BKK1425+1 – 1800+1HKG 333 5

MS961 HKG2050 – 2240BKK2355 – 0405+1CAI 333 26

The Star Alliance member will continue to operate Cairo – Bangkok sector 3 times a week.

https://www.routesonline.com/news/38/airlineroute/278964/egyptair-revises-hong-kong-preliminary-launch-to-sep-2018/
連個group嘅中文字都係支那字
幾時行雷劈鳩死呢條戇鳩
開埋佢個名啦屌
蝗蟲村
傻仔
呢個假小仔Group嚟
專種花生
大家做咗直必睇

傻仔
呢個假仔Group嚟
專種花生
大家做咗直必睇
jal啲788有冇wifi
定789先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞