[航空]連登飛機膠討論區11

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
好耐無睇書喇 好多野都唔記得晒,雖然睇兩睇應該可以好快pick up
反而細佬考緊,直接拎佢堆書讀
啱啦,做機師好過做黑警呢啲埋沒良心嘅垃圾工。不過好多反政府嘅師兄,包括我
依家有手有腳無病識英文就收咁上下
你咁講,一定又肥真係搵窿捐,
而家做政府收入同晉升機會都算唔錯,反而轉番cadet人工會跌咗,
但係我都係想飛
唉,講呢啲,應該好多巴打都唔會agree
你做緊好高級? 依家year 1 so都成50幾k一個月喎
係咪講緊training冇錢呀
我哋當年係一年2,3千人收10幾20個,依家好似陀地都收百幾個喎
我親戚外國讀書讀 Engineering
但香港本身做份19工冇咩前途
貪人工唔差咪就佢做黑警囉
佢深黃嚟
佢考唔到督察
大約 2015、2016年到就入咗CX

佢勝在喺外國嗰幾年都有同洋腸鬼妹玩
英文流利
咁無得計,當年我班有人好似係澳洲 big4 senior manager
咁的確香港崇日撚係少飛歐美, 不過計埋支那同台灣就唔同講法.
巴打有無印象我呢個username,舊登成日講飛機
有,你嗰陣好似有玩flight sim
AA DLY到/+
如果係女就仲易入
lm
又要loop返CZ 入OW CX去*A
我英文差
Bye
退休
Hong Kong Express said it would add new routes to Bangkok and Pattaya, both in Thailand, soon, while looking to further expand its fleet.

http://www.scmp.com/news/hong-kong/hong-kong-economy/article/2149774/hk-express-expansion-ban-lifted-eight-months-after
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞