女朋友成日都亂諗 有咩方法幫到我

214 回覆
94 Like 48 Dislike
Thankssssss
含啦,8婆
當女朋友唔再發你脾氣嘅時候姐係佢已經心淡曬
唔再care你做啲咩
起碼佢肯亂諗證明佢仲在乎你鍾意你
次次同男朋友講覺得佢唔著緊我
叫佢tum下我好似要死咁
反正無論我做啲咩你都唔會tum我關心我
我唔開心你可以唔理 我同你講掛住你 你叫我唔好咁
前個排去完旅行 翻到嚟攞一大堆手信比佢
你剩係會挑剔我啲手信唔好 話香港都有
所有whatsapp/見面嘅對話只會係 笑我係豬 話我肥 誇張咁話我fat rate高
問你掛唔掛住我 只會話「少少咁啦」
咁既然你咁嫌棄我 覺得我係豬又肥 亦都唔掛住我 咁一齊做咩
然後仲問我 係咪我成日笑你搞到你會depressed然後連gym都唔想做,你大大方方咁認「我係肥啊」 咁咪連gym都唔洗去lor
屌你老母啦係你每日都打擊我
點解要搞到我覺得唔開心係我錯咁
就算你點話我 我都會做gym 係因為我鍾意 真係唔撚關你鼓唔鼓勵我去做gym事
好啦到我想傾 每次我同你講 你又話我發脾氣冇嘢搵交嚟嗌
wts sd比你又online唔睇唔覆
你想我點
有時真係唔係我想鬧交
我想講我同我個ex一齊一年左右 鬧交嘅次數一隻手數得曬
係啊 你應承過我嘅嘢唔會做到
永遠都有一千萬個理由 你攰啊 tutor未訓上唔到嚟啊 琴晚趕deadline啊
我已經同自己講「佢啲承諾當佢9up得ga啦,做到就當bonus,做唔到就算啦」「唔好expect佢做到佢嘅承諾啊」
個心真係淡撚到一個點
見到我唔開心仲剩係識笑我make fun on me
係啊 你笑飽佢啦屌你老母
無得救嫁啦
我就係極度唔滿意ex無安全感而分手
利申:捱左四年半 一度以為可以改變現況
正常一齊頭幾個月仲係熱戀期,
應該係好sweet,會互相包容
先得果幾個月,咁容易又嬲又亂諗野
一係就你縱壞左佢,佢食住你上
一係佢本身就唔係好愛你
一語道破
利申 藍絲 非gay
我之前都係照咁講 可能人人唔同
我乜都講曬 對方又唔講
我一起身就講早晨 上車落車又講聲
最後咪一樣
呢啲女朋友好似湊女咁 日日嘈交搵嘢鬧你當食飯 好辛苦
我以前都成日講如果一個女仔唔再要你氹就代表佢心淡唔care blablabla
但我想講當你遇到個想珍惜嘅人個陣
係唔會捨得見到佢因爲你啲脾氣而煩同唔開心
利申藍絲非gay
去到一個地步係驚咗佢發脾氣
唔想再去理唔想再去氹
以前一開始都有耐性 慢慢去氹
一耐咗就頂唔順
換一個
樓主我以前都同你女朋友一樣成日亂諗,但我嘅做法係同佢分手,唔比自己再拍拖,做千古罪人都好過令佢辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞