女朋友成日都亂諗 有咩方法幫到我

214 回覆
94 Like 48 Dislike
你依家唔分只係時間短,
日子愈長,你只會覺得愈似隻狗。
睇下捱唔捱得過lo
我都樂見有情人可以白頭到老
遲d 報告下
所有女人基本上都係犯賤,
你唔惡過佢,基本上成世都俾人食住。
因為係呢段關係入面佢覺得自己地方比較高,或者係自我中心極高。
你可以做既就係拉番高自己,最基本係對等。
最簡單既做法係爆鳩番佢一獲。當然係佢無理取鬧既時候。你要俾佢明白,我唔係出氣袋。但你要有心理準備會即時分手
條女好撚自私,就咁睇都覺得你要不斷付出去滿足佢無理要求,但條女幾時企係你角度諗過?

叫你唔准接近異性但佢發脾氣就走去搵異性飲酒仲要屌鳩你唔關心佢,根本不平等條約

其實另一半性格唔一定完美,但對基本嘅互相尊重體諒都冇,淨係要條仔單方面付出唔會有將來,甚至佢遲下嫌你唔夠安全感搵第二條仔俾安全感佢
下女朋友都唔氹咁大男人嫁咩 氹下洗死?
你自己都唔係好好乍喎
拍到穩定期就唔會,電話放佢面前都懶得check
幾歲
+1
換條新女
依個有時真係會有小小唔開心 不過唔知係咪一樣情況

男朋友又係 我同佢long d有時差 零凌特登較鬧鐘起身叫佢 有次差唔多遲到以為佢仲未醒 即刻打比佢 又cut我線又唔覆message 最後先知原來一早起左身

起左身就講聲啦唔洗等我特登唔訓教打比你驚你遲到
我個情況都差唔多 但個陣嬲係因為個佢份工唔打得比佢 驚佢電話響會比人鬧 但佢到晏晝食lunch都無搵我 超驚佢無起到身但又唔敢打比佢
預著咁樣真係唔知點好 依定直接唔叫算
好好呀你男朋友 起碼一開頭會tum 你改到都好叻豬
我個陣又係醒撚左唔知點好 結果成朝都無訓 不過以後決定唔理loll太著緊又變係我地問題
我男朋友係tum都唔會tum 所以攪到我會好唔開心 就會出現樓主女朋友既徵兆loll 我覺得作為男朋友 如果個女仔又唔係太過分咪tum下囉 當係耍下花槍 但成日都唔tum個女仔遲早都會心淡 到有日佢唔發脾氣 唔係因為佢唔嬲 係佢知佢發左都無人會tum
我男朋友又係 都唔係話我無啦啦發脾氣 係佢做錯事講大話都唔肯tum仲要推責任落我到
分手啦 都on99
記得有一次,我開住youtube 聽歌瞓覺 ,瞓著咗,開住youtube個手機係唔會休息架嘛,佢就成晚睇住我個whatsapp 在線上。

第二朝屌九我話我成晚溝女,我嬲撚到爆,然後我直接上tumblr 搵好多人地叫雞嘅囡囡想俾佢睇,再同佢講 你話我溝女嘛,我就溝俾你睇。之後我日日狂腥囡囡相,屌西相,當然相入面轆鳩唔係我嘅。 然後,無論佢同我講乜都好,我都係直接刪除冇睇冇聽,甚至我只回應佢我叫緊雞唔得閒,又同佢講無論我做乜講乜你都只會話我溝女架啦,之後我仲block埋佢個手機。

之後係我分手,分咗幾日後,佢諗通咗,晌fb, email打段嘢俾我,認自己好有病,認自己要改過,求我唔好分手,知道我根本冇叫雞。 不過我已經冇理佢,自從自己唔駛再煩之後,都一身輕晒,好享受輕嘅感覺。

一齊最緊要係開心啫,唔開心做乜一齊。做乜鐘意一個傷害你嘅人,辛苦你嘅人。
同我條女一撚樣,少少野就嬲
我朝早7點同佢講早晨,佢1點先醒,之後佢竟然話我唔搵佢,大佬你都未醒wts搵你做乜。。。
我已經去到0女性朋友,得返啲女同學,有時係學校傾計佢都話唔得,之後又嬲
因為搵佢佢會覺得你有諗起佢 咁佢就會開心
呢位絲打明我
有時都係想男朋友會諗起自己
而唔係一唔見面就無左影咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞