女朋友成日都亂諗 有咩方法幫到我

214 回覆
94 Like 48 Dislike
分手啦仲諗
我諗係佢性格掛 佢無ex係出軌
分手啦 你又唔係有第二個
係咪你record唔好
定係你平時口花花

多啲陪佢
同佢講咁樣大家會好辛苦 叫佢要信你

不過有啲人天生冇乜安全感
係好難搞
佢飲酒又唔係落酒吧飲既 係3 4條友買酒 之後係到飲酒圍威喂
但係得佢一個係女既 飲酒既人當中
我同男朋友情況同你哋差唔多,不過我無你女朋友咁誇張,我男朋友畀安全感我嘅方法唔同。

可以試下帶佢識下你啲朋友?了解下你唔喺佢身邊嘅時候做𡁵咩?畀佢知多啲你嘅嘢,佢了解多咗就唔會亂諗㗎啦

我一開頭同佢拍拖坦白過一次 話飲酒醉左差d做錯事 同個女仔走左
我平時都係成日講笑果d 同埋應該都算口花花 但係我淨係對佢口花花咋 我未同佢拍拖果陣 佢都知我對普通人唔會口花花
on9
一嬲就同FD 飲哂飛得啦, 點結婚呀
一陣你同家人去旅行幾個鐘無覆, 佢轉個頭報復搵第二條仔

上面youtube條片你睇睇la
我遇過呢種
明明好開心, 但完全唔點錯咩都比佢發顛, 做埋D ig facebook小動作

如果佢係自己抑鬱果隻可以當小朋友哄下
如果發顛果隻真係不了, 唔會忍到
去飲酒都應該係想激下男朋友
如果男朋友唔關心佢 就罪加一等
我又唔想 我而家對佢真係又愛又恨
我自己都好少見我自己fd 淨係打波先會見 但係都唔岩佢
我都想關心佢 佢趕我走😞
加上趕我走果陣我又嬲左 去左打麻將之後手機無電
成日令人情緒起伏既人, 好快會對佢心鳩淡

你對佢又愛又恨係第一階段, 如果佢無改善, 好快心鳩淡

嬲到搞咁多小動作真係太過份
打波嘅朋友都係朋友啫,咪搵次同佢講話你去打波,問佢嚟唔嚟睇
咁你女朋友知你係未瞓醒 所以無同佢講早晨之後都照嬲 無覺得自己有錯?
條片大部分點都中 但係我唔覺佢係過份自戀wor.......

希望佢可以改
我唔係未訓醒 我係番左工
但係不嬲我地都無講早晨既 因為我知佢3 4點先醒
淨係會講早抖
佢同我講驚我唔知醒無番到工 醒左又唔講早晨 所以嬲
佢返咩工三四點醒
好似好怪 一來佢唔識波 自己一個坐係到睇on99咁。。。二來帶女打波好似同fd曬命咁
我同佢都番緊學 我番工因爲我實習
分手啦
U know that feel .....
但係我好鐘意佢
No la唔想分 我鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞