女朋友成日都亂諗 有咩方法幫到我

214 回覆
94 Like 48 Dislike
咁你開po做乜9
睇左上面各位分析:結論 早散早著
無啦 最近我自己都忍唔到
有次同佢講分手
有次係火車站到嬲到走左

我知我唔應該咁 但係果刻控制唔到
傷左佢心
我好內疚
痴撚線女人 控制狂
飛撚左佢 唔係有排你受
分手啦

根本個問題都唔係喺你身上
唔係話你一定要同佢分手
但係你如果持續係咁你會好攰
一係你就認命 點發脾氣都氹返佢
一係你就叫佢改 俾個時間佢 改唔到就算
其實我覺得你女朋友係因為冇自信先發你脾氣
或者你可以有啲交帶 例如:起身wts講聲 出門口講聲 一有時間就打比佢 同佢傾下計
同埋佢發脾氣 你要氹下佢 佢發脾氣都係想你注意佢 知道佢嬲 你氹佢趕你走 其實係唔想你走
可能間唔中整啲野送比佢 氹下佢 同埋我覺得你要帶佢見下你啲朋友 我覺得好重要 比佢知道平時你同咩人玩 等佢安心 同埋要比朋友知佢既存在

利申:之前我頭半年都好似你女朋友咁 可能嗌交次數仲勁過你地 但經過唔同經歷 兩個為對方改變 依家已經一齊第5年 兩個一齊得好舒服
佢呢種性格係計時炸彈

坦白講男人都要安全感

條女咁樣遲早攬炒

但需知道改變一個人基本上冇乜可能

特別係完全情緒主導個隻
好葡萄 Ching
如果我地都可以咁就好
下次 不過都快嫁啦
yes
我中意你先嬲咋!

以為自己開post
佢應該真係好愛你,同佢好好傾下,唔好咁易分手
因為佢真係會傷心死
信我兄弟 如果你條女搵到有比你更有安全感既仔就會飛左你 無論你幾努力都無用
利申: 過來人
嬲到去飲酒
下次佢嬲到去飲酒飲到貓左同第個男人扑野你又想冇件事 ?
女人就係咁,你呼吸都係錯
感情至上 大情大聖嘅人 派帽機會好高
因為佢哋想對方付出比自己多 而唔喺自願付出
所以佢地遇到一個比現任更重視佢嘅人
就會一腳踢開你
重有你怕佢嬲 咁佢嬲咪俾佢嬲
我唔信你女友唔識自我反省
你越寵佢 佢一定越離譜
睇路呀 Ching
返工唔覆wtsapp都嬲?
如果佢因爲咁而嬲你又走去氹佢既咁你係抵死
唔好咁縱佢啦
佢話見我睇左無覆而嬲 但係佢知我番緊工
果日我本身都約左佢 諗住收工同佢食飯
但係佢嬲 趕左我走 同佢d fd去左飲酒
之後半夜3 4點打電話比我
話我唔關心佢 唔理佢 醉左都唔理佢
但係係佢趕我走 我都擔心佢 我可以點

回番絲打 我無氹佢 我都唔想縱壞佢 有時佢會話我唔氹佢
但係我真係氹唔落
嬲到去飲酒 咁我收返
飛啦屌

我以為佢只係自己抑鬱果隻嬲
佢飲酒又唔係落酒吧飲既 係3 4條友買酒 之後係到飲酒圍威喂
但係得佢一個係女既 飲酒既人當中

飛啦
分手。認真。繼續會好辛苦 好撚痛苦
好快 笑左
想女朋友改下脾氣 但坐低傾完 佢話佢會改 只要大家開心 想佢變成點 佢咪點 一聽到呢句就好心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞