女朋友成日都亂諗 有咩方法幫到我

214 回覆
94 Like 48 Dislike
而家佢發脾氣走左去會話係因為我嬲先激到佢走
咁你女朋友知你係未瞓醒 所以無同佢講早晨之後都照嬲 無覺得自己有錯?
我唔係未訓醒 我係番左工
但係不嬲我地都無講早晨既 因為我知佢3 4點先醒
淨係會講早抖
佢同我講驚我唔知醒無番到工 醒左又唔講早晨 所以嬲
依個有時真係會有小小唔開心 不過唔知係咪一樣情況

男朋友又係 我同佢long d有時差 零凌特登較鬧鐘起身叫佢 有次差唔多遲到以為佢仲未醒 即刻打比佢 又cut我線又唔覆message 最後先知原來一早起左身

起左身就講聲啦唔洗等我特登唔訓教打比你驚你遲到
我個情況都差唔多 但個陣嬲係因為個佢份工唔打得比佢 驚佢電話響會比人鬧 但佢到晏晝食lunch都無搵我 超驚佢無起到身但又唔敢打比佢

使唔使呀湊仔咩 咁大個人起唔起身自己有分數啦
我男朋友偷落club比我發現鬧番我唔體諒佢感受 仲話佢唔怪我
佢話起唔到身叫我打比佢阿 唔通我無事特登等佢叫佢起身咩
女人好易明姐
我條女有時無啦啦放負 成個怨婦咁
俾埋銀行密碼佢
出糧成份俾晒佢
啲女人成日都恃住自己係女人就無啦啦發脾氣
啱啱一齊都算 一齊得耐都仲係咁
頂唔撚順 去到最尾根本就hea緊佢 唔撚想氹
1.覺得唔合理既事你要堅持
2.比多啲耐性 盡量控制左自己情緒先
3.相信你女朋友會改

利申 見到自己條女改變左好多 進步緊
佢成日發脾氣係咪想你氹佢咋
始終女仔都係鐘意俾人氹
係我就唔忍啦
講道理 tum 都唔得就要屌嫁啦 話完再冷淡下佢 可能佢就知衰 軟嘅唔受 用下硬攻
樓主係咪成日有咩事都係佢身邊 同埋唔點發脾氣 有啲人係犯賤 自我中心 得寸進尺
要佢知你嘅重要性先唔會愈黎愈過份
佢想人體諒時你都要 冇理由得住一尾就住
但佢始終覺得係我無理取鬧 有時會攪到好疆例如佢講分手/喺街到走左 但佢有講過係因為佢覺得我嬲=佢做得唔好佢會唔開心
其實我唔明
樓主無講到佢女朋友對佢好既野姐
一個缺點就咁 成班連登仔都無拍過拖喺度叫人分手
被人食住哂
拿碌鳩塞落佢個口
好難同呢種女仔過世wor, EQ低到咁
如果同佢組織左家庭有埋細路仲煩
一哭二鬧三上吊
對住呢啲女
你做啲咩都好
同佢匯報咗先
如果佢唔想你做嗰樣嘢
通常你氹下佢
話做完嗰件事即刻返嚟見佢陪佢就ok
咁當然真係要照做啦
有啲人啱啱開始係咁,我都係咁樣維持咗一年
不過時間耐咗,到而家我已經唔理佢做緊乜

利申:兩年幾
其實你咁佢會覺得你出面打波有其他女仔喺到
通常佢睇完一次見到冇女仔就會放心
我條女之前都係咁
你女朋友都幾on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞