Hong Sir 瘋狂抄襲!斷正!

203 回覆
117 Like 21 Dislike
格硬
咁你個公道繼續留喺心中,咪衝出來7
好 睇你地班打手表演
如果樓主仲係搵啲咁無聊雞毛蒜皮既point
點會整得死一個補習老師 加油
點解可以講到抄媒體報導就唔使落出處?
媒體文章一樣可以有分析有論證,樓豬啲圖好明顯係直抄曬所有分析論證

講真就算直抄唔落出處點都係錯,我都覺得呢啲濕鳩筆記直抄唔落出處根本wfc
但係你康蛇以原創者自居就抵屌啦

雞毛蒜皮都值630蚊一份㗎
講兩句又嬲豬 打手繼續屈人打手啦 睇足咁多個post 見到你護主答足咁多個post 辛苦了同志 放工訓下教先啦
你是但俾幾個中學雞做呢題 咪又係寫差唔多呢啲野 幾個keyword一樣就叫抄 你同我都讀過通識 無理由唔知
至於點解一份垃圾mock唔批改都值630 咁我就唔知啦
你地4個成個癲狗咁咬住佢唔放又亂吠又無point先上黎忍唔住駁下你地
Oscar Ma = 補習社阿嬌

雖然睇住佢成隻撻沙魚咁典下典下又幾過引
不段製造輿論,點知都唔夠呃蝦條呢個核彈勁

其實你係咪逐個post收錢?
你講乜鳩
唔講咁多啦 我就只係路過食下花生既啫 你要屈我都無辦法 唔阻你斷章取義式繼續護主啦 我又無錢收 唔覆了
知道了 康哥哥 辛苦你 早啲抖 明天先繼續同你研究下唔抄襲又點教
其實喺度鳩講幾句就見到你地4個輪流發癲都係件賞心樂事
我無錢收 但你地4個都有 多謝我啦
樓豬正傻閪

有心陷害康sir 出撚埋片加字幕想誤導觀眾,扭曲事實?

屌你 邊個請你翻黎搞事?

你當我地on9呀?
咁樣叫抄?

你想砌佢都高質少少呀

你咁撚得閑去搵錯處?

你收撚左幾多呀柒頭
人地講緊反對者論點,咁抄翻反對者講既野有咩問題
利申補om
咁到一段 copy and paste 都唔叫抄 真係人唔笑狗都吠
睇你乜都唔識係到吠 做啲功課先 唔係老細鬧架
利申唔明你講咩
其實點先算有抄?我開始懷疑我怪錯guy leung
我諗反駁論係用自己嘅論點及角度 而唔係抄份新聞嘅研究報告 話佢抄襲係因為佢連份資料嘅思考角度都用埋

原來tingyan 係串緊 Hong sir?
Hong sir 幾多notes 你知唔知?
每個月比百幾版學生 例子,技巧,範文

每個月都幾本書,教左咁多年,你搵得幾幅圖比我話抄?仲得個段仔 你不如真係做多啲功課先啦

屌你 就算佢有抄到又點樣 咁撚多字 預撚左佢抄啦 咁你做比我睇囉好冇?

真係唔撚介意佢抄,比在你都唔會四周圍搵新聞,網頁睇啦,比錢有人整合比自己睇,咁撚方便,why not

又真係有打手走去突登做新聞 小題大做,格離有人數gy leung,你邊撚到架又?
講得中肯持平 我哋學生都以 Hong 蛇為榜樣 咁佢講到咁痛恨抄襲 依家有啲失望

另外佢話諗一個反駁諗左兩個鐘,但係paper 1只係考2個鐘,所以好多人話佢啲方法考試用唔到 我都覺得好難發揮

依家都唔知考成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞