Hong Sir 瘋狂抄襲!斷正!

203 回覆
117 Like 21 Dislike
你呢啲垃圾直接block算
你好 會員185315
康蛇最近做錯咩 個個新會員都咁中意狙擊康蛇
拗唔過人就block
你班打手我都未block你地啦
引用新聞唔落 quote 咪死罪

抄人哋中大學生創作又唔系死罪?
抄市民意願書又唔係死罪?

班門生都好 double standard 下
屌你咪又係打手
Hong Sir 打手, 做下功課先, Hong Sir 係抄

市民請願書
中大學生報
教圖試題及答案
同埋 copy and paste 大量新聞當筆記論據呀
肥康打手 有料就攞出黎 唔好斷章取義得一篇
不過係肥康 style 佢屈人都鍾意斷章取義
成班護主犬 話抄新聞冇問題
咁抄工聯會/請願書/中大雜誌又點睇呀
通識補習佬互片,精彩,有幸參戰。
Guy leung打手,你覺得你地老闆冇引用過新聞?冇用過D point? 有寫出處? 笑撚死我
因為通識就黎收皮。
大家諗住食埋最後條水。
所以咩狗屎垃圾, 雞毛蒜皮既野都拎出黎狙擊康蛇
有料就正面交鋒啦!!
唔copy新聞做論據唔通copy啲咩
市民請願書同學生報呢層你問佢啦問我做乜 我都有興趣睇佢點回應自己"每一字都係血汗"
不過我都嗰句 同gl照抄同一位老師既notes同教科書係2個層次 你又認唔認同先
如果咁樣都可以狙擊到
我聽日開始全線狙擊市面上所以通識同歷史科補習老師
叫你老細 Hong Sir 出來正面解釋先啦
師兄 原來你仲新過佢地
莫非你係
兩條都係撚樣,一樣層次
hong sir 抄埋請願書
仲勁過gay leung
hello oscar ma
Guy leung係直抄題目抄答案,上堂照教。而so called肥康抄野,只是抄新聞做資料/做解釋,全部通識老師都咁做 ,仲要係概念果本野,未見佢上堂用過。層次點撚同吖巴打
駁你就係打手 讀通識讀壞腦?其實講嘢有冇道理同一個人嘅立場,會員編號有幾新係完全冇關係嫁

其實抄唔落出處就肯撚定係錯嫁啦,個個都咁做就等於冇問題?康蛇識得講原創者一字一句係心血,咁落返出處咪好應該囉

我都算係康蛇同系師弟,mphil都拎左九世,真係好撚得閒同你班友做打手
Hong sir 打手可唔可以回應下抄市民請願書先
唔好下下拖人落水
又GL 又OM
有乜問題?新聞冇報道請願?
個鳩個咁引用你唔屌,只屌肥康
咩企圖先?老闆落order?
開始覺得呢度變咗打手戰場
我呢啲花生友都係走算
以你嘅邏輯,hong sir 抄任何新聞會報道嘅任何topic都得,咁撚樣gay leung抄hong sir 都得啦,反正通識所有野新聞都會報道。你係唔撚係咁七呀⋯⋯
你又on9左D,新聞冇報肥康D筆記內容出來bo 。Guy Leung係直接copy題目連答案,一字不漏。你覺得同Level?
Hong sir 打手可唔可以回應下抄市民請願書先
唔好下下拖人落水
又GL 又OM
有乜問題?新聞冇報道請願?
個鳩個咁引用你唔屌,只屌肥康
咩企圖先?老闆落order?
以你嘅邏輯,hong sir 抄任何新聞會報道嘅任何topic都得,咁撚樣gay leung抄hong sir 都得啦,反正通識所有野新聞都會報道。你係唔撚係咁七呀⋯⋯

我補過hong sir, 但我又唔鍾意佢 咁咁啱有人開post 屌hong sir 我咪屌埋一份囉 趁虛屌下又打手咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞