[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Ebony 個件打WBU 應該好有用
做咗工具人5號 老手必買
Spidey頭兩件係幾伏,但CW算唔錯,Home coming 直情一時稱霸時間線

反而今次IW件野靚就幾靚,但唔係真係勁好多,我都無買到
陣間拎埋daily 25晶先得2500

剛好夠買SW + Ebony + DS
nm 都算係咁
繼續比果幾隻廢落去,iw uni 都咁
本來想T2 sl 同埋hb/im 其一,家陣真係慳番
SL blast 45>50 都係限blast 呢樣真係亮點,隻game 捱唔捱到去gotg3 呢?
你hulk可以用係反派極限盟戰到咁勁?
舊制服咪反派。。。。。
civil war Spidy 同之前d skin/無skin 都無太大分別
得個樣
所以我先會覺得Spider-Man 既skin伏來

好耐之前我屌過呢個制服系統
如果佢可以做到我買skin但可以比我揀用邊件,但能力分開計(類似T2.5,升能力但可以任意換skin)
我就可以得閒轉下樣又唔會影響到佢收入就win win
果時既例子係黃衫俠,我始終覺得電影靚過MARVEL NOW!
Sw洗Iso8Set洗左120萬都未有Offensive Set
SL技有enhanced effect
可能無Buff返damage
真係唔知
Matero uniform
見過有人話佢用2000萬都無見過3個加攻ISO set
Mastero*
首先要有買件舊制服
有反派制服ga
對上一件SL制服都係能攻 45 > 50
今次你咪買得囉
500,000gold特價
無買真係唔知
搞咁多野先打到10萬盟戰,點解我唔升其他角
我Gg一下就Angry Hulk 家下還緊債
搵巴又要搶1001
我平均每隻都要洗300-400萬左右先出到 感覺上好似以前易出d
嗰陣禦三家角色咪一樣唔勁

反而當初我落坑就想買Spider-Man 嗰件
係呀,我都係呢排更新左T3系統先推cap上T2
BW 就仲係T1
iron man因為有愛所以係civil war果排上左T2
spidy就因為T2有網時間延長所以一早T2
spider-man出既制服全部都買左
好記得出home coming前我話過次次spidy都出伏skin
我唔L買home coming 果套
點知勁到飛天
都係死死氣等特價買翻
Spidey頭兩件係幾伏,但CW算唔錯,Home coming 直情一時稱霸時間線

反而今次IW件野靚就幾靚,但唔係真係勁好多,我都無買到
civil war Spidy 同之前d skin/無skin 都無太大分別
得個樣
所以我先會覺得Spider-Man 既skin伏來

好耐之前我屌過呢個制服系統
如果佢可以做到我買skin但可以比我揀用邊件,但能力分開計(類似T2.5,升能力但可以任意換skin)
我就可以得閒轉下樣又唔會影響到佢收入就win win
果時既例子係黃衫俠,我始終覺得電影靚過MARVEL NOW!

YJ件衫係對英雄加攻
但偏偏用得佢去打既影域都係面對反派
完全唔夠水晶買新制服
成個更新最開心係佢過關券都有經驗值拎,終1於唔洗掛機日日掛幾粒鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞