[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
wa...點解會咁
有咩警轟
nm想搞咩
屌你老母博士都有新
6666計劃無限延遲
睇能力表同舊件差唔多
睇下d技有無改,唔係我諗件新服可能比舊件無咩加承
就咁睇制服效果得星駭同窩物先有睇頭
因為冇重新畫過模組 只係改左d招
但又唔想好似當平衡角色咁送俾你
所以死都屈返你350晶 跟手當大特賣益你咁
好有iron man 3 最後大戰果幕既feel

雖然少左好多部

升級卷終於可以重疊,幾X佔空間
奇異都有衫呀屌......
諗起以前打co-op果d 紅色ISO冇重疊...爆撚到痴線
secret war個隻係敗筆,真係好柒
thanks god!!!!! 剩係5星都有成24張 on撚79
使用過關券通關時可獲得經驗值
進行使用過關券通關劇情任務,次元裂縫等,完成後可獲得角色經驗值的任務時,可獲得經驗值的條件從VIP17等級以上改為VIP1以上。
(VIP等級不同,使用過關券過關獲得經驗值的次數也不同。)
使用過關券通關時可獲得制服經驗值
VIP17等級以上進行使用過關券通關劇情任務,特殊任務等,完成後可獲得制服經驗值的任務時,可獲得制服經驗值。
(VIP等級不同,使用過關券過關獲得制服經驗值的次數也不同。)
Dr strange 都有制服
我射喇
唔好唔記得,可能係咪有改技,同上次winter soldier 一樣,佢show出黎既都係垃圾
~屌~晒左幾多時間同電力去掛機...
估唔到dr.s會有
Dr. Strange 賣咁平 應該唔會勁啦...(有冇咁好死又勁又平)
多左幾套制服可以用金幣買
但好多之前都買左
制服個技能加成係高左 除非啲招改哂 唔係既話都抵買
btw希望有果招千手觀音同紅繩綁人
開頭以為情報狗打錯,點知睇埋英文都係350crystals
點都好,冇舊制服呢套狗衝硬
原本都諗住上星期750買舊,好彩冇中招
招千手觀音等T3啦
350幾大都買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞