[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
蜘蛛仔物攻打得入咩?
我試過物攻打落去R痕咁,75% dodge避得晒都好易time out
T2 60lv Iron Man要走位, 同埋淨係開3技5技,開埋身技會被秒
不過真係唔識用T2雷神打,淨係開3, 5技都死
最緊要節奏 同望住左上角 睇下個無敵/盾幾時完
我用IM分左5晚打,已經唔想再搞佢
不過最後一場掌握到節奏唔貪刀有8成血同埋兩分鐘剩
所以強烈建議想要Quick Silver而又過唔到既巴打升返隻T2 IM會輕鬆好多
5技夠晒大力又有無敵時間
我回鍋左2,3星期,每日都係淨用T2小美可以打到1次
今日研究緊用T1 GG人+IW衫都好似夠打,但係成撚日佢一出流星避唔到就死撚左
搞到好撚想即刻T2隻GG避撚晒佢
不過D彩石要留黎解DS
屌,D符石究竟幾時先可以真正屬於我

本身練英都要彩石ga啦
點會唔係屬於你
而家佢唔比我用,迫我交
我用我起碼係升自己D英,交左比佢乜都冇
而家練起D角全部冇紅星
話說world boss QS都好煩膠
解cable仲要15秒內clear, 我都係用水晶解女巫算
打到喎,都打得唔算慢,至少我打左幾次都死堆流星
究竟果堆野點避
要跑住避,或者tap人避
我tap人反應慢,所以都係走住黎避
Warwolf, daisy, PM
輕鬆15秒
Daisy
但係我得隻6黃
夠啦
warwolf 5技 -> 轉daisy 3技 -> PM 5,4技

daisy淨係用黎出3技
睇黎你唔明我講乜
本身你要升Native T2咪又係要用彩石精通佢

你做完任務咪俾隻60Lv T2 奇異博士俾你囉
又點樣乜都無啊?
依家無人會用呢招
忍下手就得啦
我都係岩岩過左紫石quest,而家紅石個邊仲差十幾粒
彩石就一早停手上T2儲左1300粒

都係一句,忍下手先
我仲留左堆5星卷升博士D契弟
正常都唔夠
除非你升曬全部native T2
我升哂...啲錢就黎留到3億
Rank up ticket應該用係Dr. Strange定係Xmen主線?

已經睇左頭post個表,但都係諗唔掂點運用D資源先最有效率
睇晒xmen條線似乎大部份都有得係tracking度farm,用卷都係加快個進度
而家係博士條線未知有邊隻既bio會難儲所以先咁頭痛,一陣比晒xmen班友又卡博士就仆街
有冇巴打比到意見我,或者可以話我知博士條線有邊隻係用卷升最快

現有可用既卷
4星x1
5星x5
4紅x1
5紅x3
高6x2

同埋聽日個300bios selector
漏左講兩條線進度分別係
DS :Ancient one 4 stars
Xmen: 800彩石
有無課老萬?
Xmen全部角都單挑到影域,同埋最重要拎鳳凰
博士都勁,但其他角得古一同撒旦娜有用,撒旦娜仲要打每日三場先有生體
個人推薦xmen先,一邊升狼人又升到其他幾隻
個人見解
黎緊過兩日抓到張6星SECLETOR,再下星期拎到張T2選擇卷
個人冇乜反派可以用,想簡反派,有咩介紹
我落基 小美 im ds各打到一場
係用落基時見到佢扔波波debuff要即刻換人
t2劵揀killmonger啦 順便等優惠買埋佢套黑豹衫
隻嘢幾勁
月卡角 T2券冇得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞