[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
巴打用咩打?
我用T2 im 已經夠打
咪呀你
3子來講 我覺得要升新星先,除非你長期課金,否則的話有卷留比新星先,藍驚奇爆機就送6星,反物質打盟戰就勁
想問 奇異果博士 係咪有一秒或半秒空檔期
5 3 2 3 2咁出 但係3技要等個下飛刀先放2技
聽講2技先係輸出
其實點用得順
我50%cd 嫁 但成日532之後5技完好似係咪會卡一秒全技重新cd

隻奇異果博士能功上到二萬好似都打得唔太痛咁
相反冬兵個輸出我得萬幾功已經一野扣好多

我滿忽防同cd 兩隻都 t2 硬係感覺差緊d
係咪有咩錯
最先一定係3子 3隻都只可以係LAB到生成

NOVA > ANTI MAN > BLUE MARVEL

之後月卡角 2099=LUNA 睇你鍾意邊隻

個人覺得其他月卡角冇呢兩隻咁強勢
再爬多次
#1 ar !!!
T2 60lv Iron Man要走位, 同埋淨係開3技5技,開埋身技會被秒
不過真係唔識用T2雷神打,淨係開3, 5技都死
勸左你一次 如果你都係揀小浩克 咁我由你
玩咗3星期到 用天使,X-23,蜘蛛打曬5分鐘都係咁
我得一隻t2 loki
最緊要節奏 同望住左上角 睇下個無敵/盾幾時完
腎石兄你無DS 小美?
有冇D物攻/能攻隊長幫手?

得呢啲 小美我覺得好難用 我用到打blackorder都打唔贏
我用IM分左5晚打,已經唔想再搞佢
不過最後一場掌握到節奏唔貪刀有8成血同埋兩分鐘剩
所以強烈建議想要Quick Silver而又過唔到既巴打升返隻T2 IM會輕鬆好多
5技夠晒大力又有無敵時間
其實我都諗咗陣買IW嘅im定雷神3制服好 兩隻都勁但係又唔夠石淨係可以買一套wtf
記得呢到有位巴打小浩克有排名
就咁睇呢度 用HELA做隊長 小美加MANTIS應該都夠做

傷害唔夠應該冇增傷 洗個增傷特裝比小美就OK
咁我都係再育成多一排先再挑戰啦 Thankyou
想問下重玩 點樣可以取消舊ac同fb個連結
想連新ac落fb到

打左差唔多十次先得左
信自己!
我回鍋左2,3星期,每日都係淨用T2小美可以打到1次
今日研究緊用T1 GG人+IW衫都好似夠打,但係成撚日佢一出流星避唔到就死撚左
搞到好撚想即刻T2隻GG避撚晒佢
不過D彩石要留黎解DS
屌,D符石究竟幾時先可以真正屬於我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞