[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
升裝係味1下1下升好過用連續強化?
你開10個白箱既reward都未必夠開1個紫箱好
總之打多啲中既機會咪多
如果1%中
你打100場就有1個,200場咪2個
你唔打就一定冇
而且又會出bio同符石
真係冇得輸
簡單d講
你抽中=100%
抽唔到=0%
公佈嘅prob參考下就好
最撚戇鳩D支那台仔扮晒野講心得之類
其實就開POST晒命
真係痴撚線

之前係巴哈睇到編攻略文無星19層100秒

我以為係用D咩啦 佢篇文係用巴基 仲要用200%增傷CTP

卡片全部齊晒+3%

心諗屌你啦 有咁L勁我一早打得過啦 仲洗你篇文得
有個攻略話水晶4星可以打影域紅hulk,試左好多次打到一半有隻係龍卷風彈左出黎打幾下就打死我
水晶咪話龍卷風出黎嗰個囉
唔好咁酸啦巴打
佢打到咪證明唔係無可能
只係難達到
全部+3%我睇完都
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=13752&tnum=5&bPage=3

殺雞用牛刀 以佢呢套卡片同課金能力 2X層以上都夠做啦

咁到底呢篇係心得文定係晒命文
有錢人嘅心得文
Bucky 係佢眼中應該都係垃圾
所以咪好似車大炮巴打咁講

最撚戇鳩D支那台仔扮晒野講心得之類
其實就開POST晒命
有無巴打交換好友,無乜友情點
想問下15層影域之前係咪都唔應該升工具人,升晒主力先?
其實無定死,睇下你本身洗唔洗工具人去幫你打關(eg: 世界boss)
要既先升,無既都係谷行主力先
45%反派傷
野獸
50 /45 呢d基本係必升
呢舊係咪比2099最好?
巴打
屌你今日個世界頭目侵略都好撚易
D人帶撚埋3隻垃圾出黎, 帶一隻勁既都得掛
成日一齊死
兩個近戰1同4 冇T2史克奇 天啟同狼人之前你點打
岩岩回驚 以前用開月光打 打極都係8萬左右
D人又老撚土唔夠打都唔用合作技
我習慣一隻勁兩隻廢
等冇血前換隻廢既出黎
跟住就會死廢個隻
我用狼人,啲回血都唔夠扣佢地血快
Ctp refinement 用係狼人到
Ctp Energy用係Sw到

大家覺得點
狼人唔係五秒無敵會好啲咩?
Energy 無所謂喇,鍾意邊隻就邊隻
Dam proc差唔多隻隻都岩咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞