[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
咁出咗情報幾時更新 今晚十一點定聽晚 定未講幾時更只係講會出咩
1~8 d 平價貨,要升都未輪到ultron,宇宙系之恥
通常都係星期三8-14㗎啦
wm支machine gun 係咪咁撚勁,本身都對佢冇信心

就咁睇得native t2 果d 會想買
聽日俾支水槍來
買左ds 制服冇耐果d 真係會嬲 lol
其實都有用既,如果玩制服既話
可以boost 多少少
睇下有邊啲制服有用既,佢地又做到bonus先會買
我要買撚哂佢.......
嗰陣我真係用左750買左件屎眼返黎
做乜咁傻
佢出果時都唔係特別勁
估唔到kingpin bullseye 巨人得一件制服既角都唔駛水晶賣俾你 幾有良心
但依d老屎忽玩家一定一早買左
頂啱啱先升緊佢舊制服
有無人知新人每日派20果個生物認證係咪無左
點解拎得兩日無左
佢出嗰件制服嗰陣,總制服都唔知有無廿件

你有買已經強一截
agger
買哂14件都只係7M金幣
當boost下主力制服都唔錯

舊Thanos制服最後兩件已經係 CA同IM 件2099制服啦
咪係囉
都係貪佢嗰+10%攻
屌睇過除左BW嗰套我全部都已買
制服根本一定要買,何況唔洗晶,當某d英既相關制服(第二同第五件)甚至要升,因為加攻
時代
去查翻原來2099件衫咁耐歷史
果次制服我淨係買左BW 2099
純粹覺得黑紅電好型
咁應該係果陣時我覺得iron man 本身唔勁,就算買左2099都去唔到一線
所以出個我完全無見過既skin我就無買到
嗰陣禦三家角色咪一樣唔勁

反而當初我落坑就想買Spider-Man 嗰件
Sw
Dr.S 竟然都有 仲咁平
係呀,我都係呢排更新左T3系統先推cap上T2
BW 就仲係T1
iron man因為有愛所以係civil war果排上左T2
spidy就因為T2有網時間延長所以一早T2
spider-man出既制服全部都買左
好記得出home coming前我話過次次spidy都出伏skin
我唔L買home coming 果套
點知勁到飛天
都係死死氣等特價買翻
當年買左好多件得個樣但係無用
e.g.黑貓halloween制服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞