[I/A] Marvel Future Fight [20] 儲定水晶等Scarletwitch 30號更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
比左300bio Hulk
T2 SELECTOR
黎緊活動送隻t2應該揀hulk定地獄風暴好
五隻入面得Sharon roger
嚟緊2日肯定成堆伸手黨問依條問題
我今日答定先 之後唔會再答
叫人追返依個回覆

個隻叫 T2 SELECTOR
即係可以揀任何非paywall 非native T2角色
應該可以揀超過100隻角色由1星上T2
裝備同時全部+20

最優先揀係 T2 Shuri
其他值得揀有Skurge 同 Robbie Ryes
Skurge 對無課新手好有用 方便打ABX combat 反派
Robbie Ryes 就方便打venom影域
而Hulk配上雷神3制服都值得揀

如果上面都有 有其他推薦
Blast : Wasp Mantis Ulyess Klaue
speed: Dpider gwen制服 Elsa
combat: Redhulk Titania
Univerial: Hellstorm Destroyer

如果本身有以上角色 就睇自己缺咩屬
如果缺Combat 就揀combat
如果缺反派就 揀反派
新手多數缺反派打影域
因為頭15層 已經有接近1/3要反派角色
另外就睇Tier list 揀
建議揀本身1星 或者 無嘅角色
而最好揀非劇情角色 資源效益就最大

如果係中老手就建議揀Univerial Type 增加Valor 打WBU

如果第一日玩 無揀到Sharon Roger 做6星
就揀Sharon Roger

我聽日都會收到T2 selector
都係諗住揀skurge打反派盟戰
其實所有角色邊啲有得刷,邊啲要靠Selector,邊啲係月卡
成隻game寫得清清楚楚
邊隻角色有咩招式,每招有咩效果,全部可以自己試
自己動動腦筋去諗下練邊隻角色都係你"玩緊"既一部份

如果咁都唔做既,不如唔好玩呢隻game,換過隻啦
求加好友
id : DCNSB
係咪唔駛再升?

呢個先叫增傷,開頭我都以為你個個就係
Added
ok唔該
有冇巴打會抽CTP?

https://www.youtube.com/watch?v=p1xuPDtYSD8

https://www.youtube.com/watch?v=3cTBqAgFGpk

佢地話轉去ENG CHANNEL 336會易中D 係咪真
你試完上黎報告下
無課不了
我一早試左336
我同個fd都試咗2次
我抽2次都中肥料
我個fd抽第二次中咗refinement

利申: 之前我3萬水晶先中一張P 卡
同時間 我個fd幾千水晶就中幾張P 卡

所以結論係無運行嘅人都係唔中
呢隻game正正經經用水晶買下制服咪算囉

抽乜鬼
有錢就是任性
其實啲配率係咪隨機
高輸出又白箱 低又白箱
算撚數吧啦
我次次95%+
次次白箱
話比你知係隨機 你唔中
話你知唔係隨機 下下唔出手 又係唔中
所以叫你算鳩數吧啦 對住機率野唔需要太執著

而家你個情況就黎好似D支那台狗咁
走去抽箱 中撚左P/CTP 就話有感 提升率有加
屌你老母 人地一早出晒報表 機率有幾多 抽撚完中左走上黎講
果1%/ 0.16%講到好似16%咁
求抱大腿
其實白箱先好 可以快d打第2場
其實佢終極boss出書係咪改左機率,打低lv會難出d?
我之前打phase 1都會跌,呢家成個星期都唔跌,我係唔係應該轉返打高lv算
不嬲用石開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞