Super Junior 空中飛人多啲休息相愛相殺討論區(20)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
我覺得整個節目還好 但好似仲未有一個好鮮明既定位咁 而家成個節目好分散咁pk 不如每集因為一樣野去pk 可能會集中啲
其實我覺得冇整過容
真心似係因為去哂水腫加埋自己減所以瘦
個人覺得大把人都瘦咗搞到好似變咗另一個人咁啦
唔通個個減肥都整容
Agger 一推
Agree
所以睇b站要熄彈幕保智商
係 以前腎唔好先搞到咁腫
之後努力減左咁多先會
記得super tv 佢都話得到美容師認同好開心
因為佢真係一路睇住佢有幾努力去改變
再加上佢真係癲 又唔食野 又訓唔到
其實好擔心佢會死 簡直極限人生
我唔希望佢既努力付出會比一句整容黎抹殺左
最後附上大雲小時候既相
真係一模一樣架
小朋友好越緻
之前大雲拍voice好多人話佢唔同左樣 整左容之類
佢有因為咁唔開心過
為左唔水腫上影好睇啲
佢由出道以來總共減左只少13kg
其實我覺得冇整過容
真心似係因為去哂水腫加埋自己減所以瘦
個人覺得大把人都瘦咗搞到好似變咗另一個人咁啦
唔通個個減肥都整容
係 以前腎唔好先搞到咁腫
之後努力減左咁多先會
記得super tv 佢都話得到美容師認同好開心
因為佢真係一路睇住佢有幾努力去改變
再加上佢真係癲 又唔食野 又訓唔到
其實好擔心佢會死 簡直極限人生
我唔希望佢既努力付出會比一句整容黎抹殺左
最後附上大雲小時候既相
真係一模一樣架
小朋友好趣緻
再唔係你搵返出道啲相同依家相黎拼下
真係除左瘦左同冇咁朣之外 真係一樣樣
白毛
你好過份
就流鼻血啦
agger開頭我見佢鼻咁高
以為有微調啦
點知佢以前個鼻就唔係扁 加上水腫 鼻高唔覺眼
同埋佢上埋個鼻影就顯得高鼻
同埋大家留意番佢係有p圖層慣
而且經常由高 close up 影落黎 識拎角度
咁影好難唔尖

嗱 如果人地影
其實只係無左水腫加又瘦左加化妝技巧
呢啲真係唔算好尖
所以話識影相真係好唔同架
黑毛都好好j
其實佢devil時期同而家都差唔多樣姐 一樣咁正 只係而家瘦左 又變左白毛 跟住個妝又唔同左
我覺得白毛襯濃妝少少
淡妝冇咁仙氣
頂 睇Super TV 鄧大雲心up
點解要咁對佢
雖然綜藝效果 但都會有少少傷心
本名個part驚佢又諗自己唔紅
同埋個節目定位又係唔知想點 好似仲衰過第一季
又係全靠佢地黎keep住氣氛
黑毛好乖乖
見到啲cut都唔開心
不過我仲未睇
馬始下星期又嚟香港
發現大家推po 速度都唔太慢 默默做咗個決定
Super Junior Super TV 2 越做越好爆笑相愛相殺討論區(21)
https://lihkg.com/thread/695691/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞