Super Junior 空中飛人多啲休息相愛相殺討論區(20)

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
好正啊雲哥哥
之前大雲拍voice好多人話佢唔同左樣 整左容之類
佢有因為咁唔開心過
為左唔水腫上影好睇啲
佢由出道以來總共減左只少13kg
雖然我地會心痛同相信佢
但以外人黎睇個差異都係有嘅
人地覺得有整係人地嘅事
我地只要企係佢後面相信佢同支持佢就得
不過其實我唔太理解大雲點解要減咁多
太瘦都唔好
其實我都覺 可能佢想減面 所以要減咁多先瘦到面
其實我係幾鐘意elf同老少年互懟既關係
不過有時都要適可而止
成日係b站都見到有唔少elf成日恥笑sj 例如好似希澈劃水 完員成日唔記得上升降台 始源油膩咁
好似講到真有其事,自家講冇咩問題
不過始終e家super tv target 係公開比大家睇
唔多唔少都會有路人飯睇e個po 分分鐘有機會信架 有機會影響路人對sj觀感
連elf都唔撐邊個撐佢地呀
http://space.bilibili.com/43389575/#/
新鮮出爐SuperTV2中字啊
男團做嘉賓實玩得好癲好嘈
期待期待
依家韓國改左兵役制度
好彩我地老少年大部分都當完兵
唔係既話好大影響
好似成日都朝令夕改
早期有聽過本來83同圭係唔洗服嘅
會影響啲咩
25至27歲未當兵期間只可以出國5次咋喎
依家idol好難唔超過架喎
未入伍但係確認左入伍日期嘅話就會限制出境次數
即係
就入伍就疊埋心水喺屋企唔好走嚟走去啦
希大同圭好似係可以唔去當既
不過唔當兵韓國人實嘈
而特哥好似係可以公益兵既
但佢覺得身為隊長應該要當兵 所以冇去做公益兵
好似係美人啊果期轉制度
本身係唔洗 依家就一定要做公益兵
依個政策對好多男團都好有影響
當完兵返黎已經變天
先講翻新一集super tv
雖然唔係團綜但其實本人唔太覺得不停請後輩女團黎就可以變成好似無挑依類綜藝
當然佢地鐘意請邊個我都只能接受啦
就咁睇d遊戲都係以嘉賓為主 然後要藍家帶新人咁
同意遊戲嘅設計麻麻
覺得super tv好似未有一個好嘅定位同未真真正正請到綜藝感強嘅嘉賓
變成要藍家去carry依個節目多d
特吧有個咖啡杯套生日應援
但係係屯門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞