(海軍)STU48 宣傳推廣區 #2~~ 祝1期生初披1周年/ 陸上公演第2回合/ 船劇場準備中

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
用mail平D同埋電腦都有得睇
如果唔係SKE要手機mail AC限定的話我都唔會用apps
STU唔使手機mail AC
所以我都係繼續用返mail
總選公約,自翻,可能會翻錯

石田 千穂
踩單車由廣島西到廣島東再出遊記

石田 みなみ
參加馬拉松

磯貝 花音
製作暗黑料理

市岡 愛弓
食足1kg咖哩,食唔哂唔走人

今村 美月
製作はっさく大福既主題曲,去はっさく屋邊sell大福邊表演歌曲
詳細:http://0845.boo.jp/hassaku/index.html

岩田 陽菜
從蜂巢度採蜂蜜

大谷 満理奈
一日之內唔dup低頭

甲斐 心愛
握手會期間變成カープ坊や
https://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%82%AB%E3%83%BC%E3%83%97%E5%9D%8A%E3%82%84

門田 桃奈
SR內利用愛媛盛產既蜜柑製作料理

門脇 実優菜
畫哂STU咁多位成員並開畫展

榊 美優
四國遍路之旅
https://www.nippon.com/hk/views/b03202/

佐野 遥
由飯選出一首歌,SR內表演

塩井 日奈子
用英文表演一部分羅密歐與茱麗葉

新谷 野々花
表演雜技拋波,不過係用海膽殼

菅原 早記
船劇場上釣魚配信

瀧野 由美子
街頭Saxophone表演

田中 皓子
徒步走しまなみ海道
http://www.go-shimanami.jp/guide/

谷口 茉妃菜
同飯玩接波玩足12小時

土路生 優里
製作暗黑料理

兵頭 葵
披露自己作曲作詞既歌

福田 朱里
自駕船橫跨瀨戶內海

藤原 あずさ
利用西瓜種子挑戰健力士

三島 遥香
劈100塊瓦片

峯吉 愛梨沙
握手會內製作爆谷

森 香穂
巡回香川所有烏冬鋪

森下 舞羽
介紹山口其中48樣名物

矢野 帆夏
駕船穿梭瀨戶內無人島3日

薮下 楓
考鏟車車牌

沖 侑果
用10000円周遊7縣

信濃 宙花
劈砍1000次

中村 舞
SR表演一曲芭蕾

溝口 亜以子
展開瀨戶內貓島之旅,同貓影1000張相並作成相簿

由良 朱合
登山

岡田 奈々
由第七開始得到第幾名就改第幾名既名
多謝巴打翻譯 最想睇整暗黑料理同愛弓大胃王挑戰

btw奈奈船長個個係咩意思
我都睇唔明特登去睇,笑死
如果攞第一,改名岡田一
二就岡田二
有兩個自己揸船
想睇のんちゃん點樣用海膽殼玩拋接球
但無咩可能
心愛同楓妹都幾高追求wo
楓妹寫38位係因為家姐最高都係得39位
今日先開始訂mail
d圖得30幾kb係stu mail個system廢定成員問題
本部d圖而家都100幾
SR event第二日
平時已經好落力開SR既STU mb而家更加落力
有幾個今日已經開左3~4次
而家頭16名有6個係STU
我諗最後應該會有4~5個入到選拔
點訂mail?

今日土路生計埋開左8次SR
其他STU成員都平均開左3~4次
幾分鐘之前開第9次
睇完歐聯 直落睇福田b SR

長髮心愛

美月唱K配信,唱歌好聽
正啊喂
好辛苦
一部電腦睇緊土路煮野食+美月唱K+楓妹玩貓
另一部電腦睇緊亻申TV
講真係正,但諗起把聲即刻
磯貝花音和門脇実優菜應該會跌出前16..
時間限制,不可能的任務

轉貼

2018年5月24日17:00 〜 2018年5月27日

2位 福田朱里 1735分配信 28時間55分 6,576,964 pt
4位 石田千穂 1280分配信 21時間20分 3,711,207 pt
6位 今村美月 1145分配信 19時間05分 3,252,602 pt
9位 森香穂 1977分配信 32時間57分 2,682,726 pt
10位 中村舞 1132分配信 18時間52分 2,299,731 pt
11位 佐野遥 1616分配信 26時間56分 2,137,529 pt
12位 磯貝花音 676分配信 11時間16分 1,975,844 pt
14位 沖侑果 693分配信 11時間33分 1,883,264 pt
16位 門脇実優菜 994分配信 16時間34分 1,677,013 pt
17位 土路生優里 1126分配信 19時間14分 1,650,589 pt
NGT個2條友係咪無野做,點解咁痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞