(海軍)STU48 宣傳推廣區 #2~~ 祝1期生初披1周年/ 陸上公演第2回合/ 船劇場準備中

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
雜誌?

之前有傳船名係早前募集船名活動中抽一堆名出來
然後Showroom度投票選出
可能17號係公佈詳情或者隻船既進度
早排唔係貼過相話郁都未郁過咩?
隻船前幾日先到廣島...
Team8 街show可以拍片,con 同香港握手會
最後都有幾首歌比飯拍片 同 放上網
如果 STU都可以的話 應該快啲多啲人識
仆街啦呢穫
而家第17位同19位既山根同庄司聽日好似可以全日都得閒開房
如果未來兩日STU又因為有事而唔可以長時間開房我真係屌撚爆運營
一隻手拎住部電話一隻手拎住個mouse兩隻手一齊飛符真係好work
唔使15分鐘就俾我飛左5000張符出去
花音果隻野好得意
app同網頁唔係要分開課金咩
可以同一ac同時login
依家滿星,我個推又小開sr,所有星比土路定朱里?
參考一下

allin完土路,唔知係咪網絡問題,試過投完10粒自動幫我回番10粒,投左百幾粒出去

睇完最新個非官方count之後
應該話班日本仔太過溫柔定太過on9
呢兩個鐘頭森個時速接近30萬 (之前一路都係8~9萬)
要知道而家佢離第16名仲差150萬
150萬就算以福田或者中井個級數都要3~4個鐘頭後先追到

但係睇返山根
佢而家距離千穗只係差50萬
以佢而家個時速只要兩個鐘就過到
要5個人一齊過仲村都係冇可能

重有STU輸左一個好致命既因素
就係而家全員仲未出發去名古屋
由廣島去名古屋差唔多要成3個鐘
就算俾你呢兩日可以05:00開到24
你都因為多左Travel time而少左時間去開房
如果是8:00-16:00去名古屋,無差吧
山根一樣開唔到
我係用仲村來比較
如果頭先課金果班人係用 "我想森重回選拔,其他STU成員係點都冇所謂"既心態去課
咁當然冇問題
如果係以 "STU要贏人數,要成為showroom最大黨"既心態去投,咁課法真係冇意義
留意到一樣野
今晚土路d符入面多左好多NGT既符
唔知咩玩法
有分咩團既咩
符有分團

你係咪講緊星
開一間房睇20秒左右會各回5粒星
你係同一時間開左幾間房
係啊,剩係開緊土路,掉星個陣窒下窒下,之後明明由18>8之後自動回番18,咁我就一直掉一直掉咁囉

由今朝9點到而家AKB, NMB, NGT同SKE都分別有時間開房
唯獨係STU唔可以開
營運我屌你老母
都無乜分別啦,現在只係睇山根涼羽,佢9點後都開唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞