(海軍)STU48 宣傳推廣區 #2~~ 祝1期生初披1周年/ 陸上公演第2回合/ 船劇場準備中

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
其實以中指姬依家又事務所又剩,贏到呢個都唔係好光采,我仲以為呢個活動係比中下游成員玩
佢仲要三句唔埋兩句就係引戰言論
招黑嚟講佢真係無人能出其右
俾著我係stu飯都會好撚憎佢
你個頭幾時先染番 佢肯定係LL花既繼承者
我開頭都係度諗
總選有名次既好心就唔好沉迷呢個event啦
兩邊都要課金
你要人10000個符者係變相冇左10票

不過再睇返
呢個event唔同平時總選或者其他競選
就咁SNS講兩句話想選拔就得
係真係要長開SR不停同飯對話
不停諗新企劃(唱K, 煮野食,etc...)去換返來
睇住一個兩個mb玩到成個人殘哂
就算NGT果兩個都玩到差唔多去到極限
所以我都唔好意思講D乜

所以我寧願個情況就係
肯定衝唔到頭16既果堆mb同埋飯趁而家開始好好休息
幫福田同埋前面果堆mb拉票集星
睇下有冇機會製造奇蹟仲好
自己就
重心放sr唔係問題,ngt另一個速報高過中井tim,但都無你咁乞人憎

唔係話否定你長開sr嘅努力,但你講埋啲嘢唔理人感受,森美話齋做人切忌心地唔好

依家個氣氛係搞到中井完全係惡役主人公,甚至睇5ch ngt串都唔係好滿意中井言論,積埋咁多anti,反而有啲就算唔係stu箱推圍外花生都會集火俾福田
我而家好撚憎佢
+1
除左鹽最憎就係炎上屬性
成個團同柱王都好乞人憎
巴打個id 係咪之前係大米團比人排定排9人
而家拉下票先
土路予定10:30開SR
各位如果冇野做既話集下星陣間一次過掉哂俾佢啦
我呢排都係將d星掉哂俾土路
「STU48瀬戸内7県ツアー〜陸上公演 2018〜」の、6月山口公演の出演メンバーが決定致しました!

◯6月27日(水)開場 18:00/開演 18:30

石田千穂・石田みなみ・磯貝花音・今村美月・岩田陽菜・門脇実優菜・榊美優・佐野遥・菅原早記・田中皓子・土路生優里・兵頭葵・福田朱里・森香穂・薮下楓・矢野帆夏

◯6月28日(木)開場 18:00/開演 18:30

石田千穂・石田みなみ・磯貝花音・今村美月・岩田陽菜・門脇実優菜・榊美優・佐野遥・菅原早記・瀧野由美子・田中皓子・土路生優里・兵頭葵・福田朱里・森香穂・薮下楓

◯6月29日(金)開場 18:00/開演 18:30

石田千穂・石田みなみ・磯貝花音・市岡愛弓・今村美月・岩田陽菜・岡田奈々・門脇実優菜・佐野遥・瀧野由美子・田中皓子・土路生優里・福田朱里・藤原あずさ・森香穂・薮下楓

最後果日1單選拔連奈奈
好大機會會有野發表
今朝部分mb既行程係咁
1. ゆみりん名古屋城同48G其他ace拍野
2. 2組mb東京街頭派紙巾 (品川/淺草/新宿/老秋)
去到品川已經無人
而家有隊好似仲係老秋
睇下跟唔跟到
無了...
原本經過所以落咗車去睇下
好想近距離見下福田 同 瀧野
握手咪得
去見瀧野無咩緊張感 幾好傾
唔知關唔關佢似stephy事
握手 同係街派紙巾見到個感覺應該好唔同
雖然握手都未試過
似咩
佢地而家好似仲派緊
基本上洗左大半條山手線
但好似唔係順路
的確唔係順路
所以就算想跟都未必跟到
如果唔係有野做一定求其搵個大站捕佢地
終站 有樂町
想問下有星星應該射俾邊個MB
福田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞