(海軍)STU48 宣傳推廣區 #2~~ 祝1期生初披1周年/ 陸上公演第2回合/ 船劇場準備中

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
點睇都似係中井d玩火性格係導火線在先

上年辣大西 令到T8全力推大西推到第一
今年又走去撩由美琳
福田話整個烏冬配信 NGT就走去整個淥麵配信

同埋你話營運特登分化兩團呢樣就真係真既
因為今年有課金制
mb鬥得愈勁營運就愈有錢賺
佢係到笑緊

痴線
美月土路唱左超過5個鐘啦
暗闇真係堅難唱
歌唱力強如美月都唱唔掂次次都係副歌尾走音
想問下瀨戶內7縣姐係邊7個
https://youtu.be/MniwZVBTJRw

最後拉得好勉強
山口 廣島 岡山 兵庫
   愛媛 香川 德島
唔該
以地理環境來講瀨戶內周邊仲有大阪 和歌山 福岡 大分 呢幾個縣
不過已經當左係NMB/HKT地頭
乜咁大既咩 成個關西咁
成個內海喎
Yumirin 開生寫真係好好運
琴晚開teacher teacher 都中彩姐
原來係瀨戶。內海,我一直以為係瀨戶內。海
睇親個個都中好野
佐野,森去左邊
去到這個地步先無得開
佢哋有外景
呢兩個好值得入sr選拔
話晒都做左sr咁多年
冇計
當其他人都係時速150,000-200,000既時候
佢地咁耐以來都係得70000-80000左右
呢兩個星期都係靠超長時數去守住個位
呢幾日一有工作同練習冇得開
一定係會被人超前
佢哋兩個而家開緊,做最後衝刺
雖然咁講好殘忍
但係去到呢個moment 可能需要放棄佢地兩個
而家個局面已經冇可能再係8個都入到選拔
俾你狂課金俾佢地兩個上返16
都只係踢返另外兩個STU走
而且上唔返選拔位既話分分鐘out哂4個出前16
所以而家最上策一定係保住仲係選拔果6個
再望今年獎勵係咪20名或者有UG組仲好
這2位下單可能會掉選拔,
所以我精神上支持這2位進sr選拔
只能怪STU仲係好新
仲未可以令到48G d舊飯轉推船團
(唔使睇邊度 淨係睇兩登主推HKT同NGT就知)
未有足夠既飯群可以令福田衝上第一同送最多時成員入選拔
Why say so ?
其實日本stu飯都好厲害,面對聯軍無被完全擊潰
有咩誤會,ngt po得小貓3,4隻

但我覺得stu淨講顏值,其實已經同46持平,甚至超越,唔明點解好似無咩人氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞