(海軍)STU48 宣傳推廣區 #2~~ 祝1期生初披1周年/ 陸上公演第2回合/ 船劇場準備中

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
希望唔好死頂結果辛苦到又瞓低就好
無問過mb本人意見 無啦啦係生放送到比人宣布兼任做埋隊長呢件事實在太on9 佢個陣就話覺得兼任做唔到隊長 後尾比營運鬧完就收聲無再提起過
有件咁既事
今日個po 突然推得快左
船長宜家步步高升 做埋本家一姐 又肯幫手奶member 仲想點
班人又要有人carry 又要咁多聲氣
一陣營運癲起上黎扔多個成員黎長註公演
同參加廣島啲番組
原本班member 少緊個位仲慘
咪係,係忙學指原一早跳船都得啦
所以我咪話如果係完全移籍咪最好
"有人carry"不嬲都係營運一箱情願既決定
呢個係參考返當年指原帶HKT個模式
重有你話長註公演同參加廣島/瀨戶內d番組
我覺得d飯可能仲buy
因為咁樣真係俾人覺得佢係一個STU成員/promote緊瀨戶內
d地元飯針對佢兩個唔係針對佢地個“人”
而係針對佢地兩個係AKB/STU個比重

正如你睇香港電影
你都唔會gur一個外國人失驚無神走來爭影帝
或者一個長期係強國/外國拍戲既香港人返來爭影帝
你點都會係buy左香港人拍香港戲先
呢個就係本土意識
即使個演員幾落力幾辛苦都好
但係觀眾既本土意識一加左落去
就講乜都冇用

冇計
48G既分團唔同隔離團咁不分地域
48G d分團好著重地元
一提到地元就少不免有本土呢d麻煩野存在
轉話題啦
不如而家一人一個成員簡介/你所知/你對佢既印象
諗住整個template for 成員介紹
下個post用
個template我諗住係咁

名(片假名)
暱稱
出生地
成員簡介(呢個要靠大家,我一個人寫唔哂34個人既簡介 )
呢個係咪之前搞屎棍,爆stu無人權個個妹妹?
yes
佢畢業係好事
佢以前講嘅野都睇得出好高望遠
都覺得唔會留得耐
加上上次仲炎上埋
福田= 移動表情包 長腿 SKE真飯

楓妹最後一分鐘由第六升返上第一
上面果個係咩來
似係股票驚
係呀 股票驚

帽已綠
早兩三個星期前有一日STU 成班人係關東工作左成日
(東京派紙巾之前果日)
睇mail知道佢地係拍左成日野同埋話好曬 (戶外)
好大機會就係下星期播出既亻申運動會

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞