即影即有貼相 / 集中討論post (8)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其他型號我冇上過手唔知有冇類似bug

好簡單,你睇下富賤機,
菲林門個扣一定係圓邊微彈。

打手

買即影機我自己會睇幾樣,先睇最近對焦/對焦段,可以自然自拍、多少少景深,富賤0.3m之餘唔洗落Macro鏡,老母落鏡大約0.4m。第二睇快門,無咁易爆光,最重要玩B Model,富賤1.6 - 1/400、好似無B Model,老母8 - 1/250、B Model可以上到30秒。最後睇鏡,富賤相對Wide但一段光圈,老母自動調兩段光圈。

總括,老母貴但外形討好易溝女,買老母。
今日行logon先聽到有女話老母方好柒
聽日買sq6
而家中學生好多錢 千二蚊睇少個演唱會都係番度

而家中學生好多錢 千二蚊睇少個演唱會都係番度

咁中學雞梗係睇CONCERT然後上連登做攝影大師啦
近排都幾件

話時話
燈同VIEWFINDER係咪應該調轉位置先岩?

感覺隻手同塊面會撞埋一齊
結果兩隻手托住架機仔先影得相
Sq6個樣好過飛機mon好多,呢個價新手未買Lomo sq嘅可以考慮。但本身有Lomo sq嘅,我完全唔會考慮sq6 

淨係開機蛇腹個樣,已經正好多。仲要本身包埋遙控自拍,個人偏好Lomo sq多啲。

至於話唔實淨,第一批ks貨用到而家,我理解唔到個唔實淨嘅論點邊度嚟 
我都係第一批
不過唔係人人都j個風琴
富賤個伸縮鏡或會俾人穩陣感覺
風琴兩野就爛

我有玩嘅朋友中100%唔要四方老母
暫時100%唔會買佢

得我玩
係葵芳logon睇到:
所有老母系列個菲林門都係咁
我老母方個mini back上面個2隻角唔係好貼部機 有少少突出黎 好彩無入光
想問有冇巴打睇到sq6係玻璃鏡定膠鏡?
慣例有無咁重本呀 
各有所好,無所謂 
睇完

唔買

功能為本
我揀返用四方老母

大家一齊高呼
我愛富賤
sharp 過膠鏡頭
我揀返用四方老母
功能為本

不過我覺得富賤應該係好方便袋嘅就
機身滑劣劣影完嚟掉返入背囊就行得
葵芳都有,不過已經俾人拎到爛左一忽。
都係嘅又
我忘記左富賤個賤字
sx70相紙就咁貼郵票寄post卡驚唔驚會爆汁
寄新開未用嘅?
梗係唔得啦~
入盒先寄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞