【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XXII

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
我琴日係H&M見到有呢個封面既tee
今日就有人貼碟
我著緊
上年年尾有出JD Unknown Pleasures zipper hoodie, 但我冇買到 再去返就無晒
屌你老味我今朝一次過要用晒英日德國語講野同講寫少少野
講野果陣load唔切變痴脷筋
寫少少野就係咁錯
唔年青再加唔夠訓就係咁撚樣.....
真男神
尋晚用左D時間準備interview幾個德文問題攪到個腦記死左
然後唔夠訓一早返去 到我briefing d同事黎緊依兩個月既安排時講日文變左痴脷筋講日德文(?) 1999同事一頭霧水
然後我請私人助理諗住考下人德文又諗返頭先briefing d濕鳩野 又再痴脷筋講左德日文 由考人變出醜
然後in 完我打電話比個美國客一直諗住in人果陣講果D德日文 講英文用左德文發音 講撚左德英文 thank you讀左 「單橋」????
然後打完電話我就見左個台灣黎既客 用左曹sir style發音 依個好正常
再出幾封英文email又諗返一起朝早briefing點解咁on9講到1999 個腦全部都係日文攪到D英文用晒日文發音寫串錯晒

( ̄︶ ̄|||)

Rihanna個造型做乜鳩
講起met gala我淨係諗起grimes傳同elon musk拍拖
我早幾日見工又要講英文又要扮識法文(要講都算 要我寫我唔撚記得晒 即場google算)
好彩唔駛我做曹蛇咋
我應該無咁脹
完全R爆頭點解佢地兩個會一齊
HM都買

我無乜所謂嘅又
大家都係發光發熱既人,互相吸引都唔奇
你話佢地另一半係losers或者nobody就奇d

只係奇在,原來佢地係識得既
見咩要講法文
垃圾工
應該都係我唔做/佢唔請
我法國我唔鐘意大部分Opera

Rihanna個造型做乜鳩
講起met gala我淨係諗起grimes傳同elon musk拍拖
完全R爆頭點解佢地兩個會一齊

RHCP freaky styley
#funk rock
american ghost dance好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞