網絡小說集中討論區<6> 1001又唔開post

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
師兄 你來了
黑瘦矮我都接受唔到,更何況大白胖?
後期大師兄學識左殺人
好有魅力
聽左幾次如是我聞就悟出子曰 好撚屈機
朝入洞玄暮知命 三日無距 真係型到痴左線,應該扑一次野就學識所有性愛技巧,三師姐一定好性福,日日追住大師兄條撚含
留名
希靈睇到3分1頂唔順棄左
節奏真係太慢
異常

我都係睇完異常完睇希靈

不過希靈要2/3開始先正
前期跳住睇,認下人物
自從大陸禁左甜同後宮既情節 月關呀佢地真係收哂皮 大陸真係on9 點都加少少甜先好睇架嘛 你睇極品家丁真係經典作

利申 睇左15年大陸小說 睇完一部長篇大作會睇一部甜既中和下 但近來大作太多 甜既睇哂 有冇巴打有甜野分享
冇啦
依幾年不停嚴打
以前百花齊放
黑道,都市,官場,商場,學校,歷史,武俠,玄幻,修真,魔幻,網遊,文娛,科幻
全部都會有少甜

依家連拖下手都唔寫
而家睇緊巴打提供既 獵豔江湖夢 有冇巴打分享下正唔正
自從大陸禁左甜同後宮既情節 月關呀佢地真係收哂皮 大陸真係on9 點都加少少甜先好睇架嘛 你睇極品家丁真係經典作

利申 睇左15年大陸小說 睇完一部長篇大作會睇一部甜既中和下 但近來大作太多 甜既睇哂 有冇巴打有甜野分享
冇啦
依幾年不停嚴打
以前百花齊放
黑道,都市,官場,商場,學校,歷史,武俠,玄幻,修真,魔幻,網遊,文娛,科幻
全部都會有少甜

依家連拖下手都唔寫

真係離撚哂譜
以前黑道 邪氣x然個d唔知幾撚正
邪氣凜然

巴打識野

朵朵
想問大家用邊個app睇文?

冇啦
依幾年不停嚴打
以前百花齊放
全部都會有少甜

依家連拖下手都唔寫

真係離撚哂譜
以前黑道 邪氣x然個d唔知幾撚正
邪氣凜然

巴打識野

朵朵

獵豔江湖夢太撚癲 太h想罷睇
甜故有返咁上下劇情, 女角色要描寫得豐滿
對劇情有咁上下重要性, 咁啲肉戲睇落先會過癮
例如: 六朝, 妖刀記, 逍遙小散仙, 照日天劫

金鱗,獵豔,風月大陸之類既甜故
肉戲仲多過劇情, 啲囡識咗幾章就搞上手
完全冇難度可言, 失去咗嗰種征服感
啲囡嘅性格又描寫不足
個個扑完都變成小鳥依人賢妻良母嘅花瓶
真係睇多幾章都覺得悶
純睇扑野我不如睇av
甜故不如睇
隱殺,邪氣凜然

都市文同黑道文嘅王者之一

隱殺真係好鍾意 東方路依個角色
兩本都睇完 重有冇呢類嘅推介
好多文筆唔夠好 即使係好出名

有無文筆無咁累贅既推薦
睇完三渣之後真係好多本都再睇唔上眼
屌你老母三天兩更都無仲要
天國遊戲好撚正
主角群啲性格寫得幾好
我反而鍾意佢啲勢力分佈

科技聯合,進化議會,赤紅武力,
長生仙門,哲人國
隱殺係頭尾好睇, 中間麻麻地, 好亂
之前有ching搵既劍王朝唔錯
都市民同黑道文而家真係式微
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞