網絡小說集中討論區<6> 1001又唔開post

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
最嘔心係佢D後語
上次話咩發現中國文化比五千年更早 打晒飛機
聖道之爭 都仲係講緊雜家陰陰濕濕
唯一有機同佢爭下既衣知世 都歸埋邊
佢立地成聖屌打妖蠻算啦
冇追好耐

到底成左聖未?
打完莽聖谷 唔知幾多境大儒
應該搞埋今次七國咁亂就半聖
而家得禮殿未歸邊 其他都合作晒了
置頂識擺雪中,將夜無人睇劍來,大道朝天咩
仲有六朝,妖刀
想到講下女巫, 我真係覺得真係好特別。 特別在佢條理到一個程度,你完全唔會有任何地方搞不明,而故仔雖然無咩好大好大既起落,但又可以keep 到你 engage . 與此同時又keep 到每日一更。 我簡直覺得佢好似由一開始已經諗好曬所有故仔,等時間搵手打番出來。

真係好少有。
男頻好多寫到感情線 好行貨 見人就收
女頻就重心放哂感情 格局太細
書荒 本本睇一半就棄

Btw 推小雨清晨所有書
無cp 但腦洞大
誅仙 將夜 滿足到你
有冇唔係修真
唔知有冇人睇過躲豔記,睇依本野入坑,當年第一次睇現代都市後宮好正
https://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1168278&extra=page%3D1&page=1

再之後睇小兵傳奇由買實體轉網上追,香港出得太慢,屋企依家仲有三本係到,後來睇飄渺之旅,從此日日都要睇幾個鐘先夠皮。

當年百花齊放,大把極品家丁依類型書,記得果時睇本獸血沸騰人魚都有埋
唐朝小閑人, 正!
之前果本小廚神就正,呢本寫政治我睇到好尷尬頂唔順棄書
諗番當年躲豔記追live 時屋企部電腦仲係用緊floppy
紫川
天火大道 不過天火呢本係唐家三少寫.....都市異能,睇頭五十章覺得唔岩你睇就由佢
有冇人記得白熊 色鱉
仲有創魂 好似出咗幾個版本
依家仲邊有人記得,睇果班人都由學生變哂中坑
呢到有無人有睇過楚陽冬本齊天傳,好正,講西遊解密,有睇過原著應該都會鍾意
中坑係到
天火其實睇得幾過癮
但佢結左婚寫D愛情好撚嘔心

我到宜家都記得斗羅2
知道對方boss有左男主個仔
成神既唐三話鳩人地係雜種定唔知咩
仲要好在自己仁慈先唔出手殺
斗2我喜愛既角色就係橘子......深愛雨浩,亦係雨浩第一個喜歡既人
佢既角色定位有啲似莫山山
同求
休閒?
定搞笑類?
休閒啦 有時大陸式攪笑唔多明
中坑+1

不過躲豔記睇完已經冇晒記憶,

巴打話獸血沸騰真係10個 重睇左2次

最瘋狂果時可以D小說一出,我租完返黎唔夠1個鐘睇完1本,

果時我仲用埋MP3個超細MON睇小說,又用PSP安D睇TXT程式睇小說

有冇人記得以前台灣小說係冇年齡分級制,就算幾色情/血腥但任何年齡都買得,

後來D小說先有18歲分級制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞