網絡小說集中討論區<6> 1001又唔開post

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
老老實實好撚後悔睇左驚慄樂園
睇完之後除左重溫都唔知有乜可以睇

另外每一個po都要推一次
東漢末年立志傳
販罪 鬼喊抓鬼 紂臨
紂臨 等多一年先
太少章
卷土
無限流果套
呢兩本都未睇過 值唔值得睇?
睇完驚慄樂園之後好想再睇呢啲搞笑既
如果睇既話係咪睇希靈先?會岩返個時間線?
希靈前期好悶, 加上惡搞二次元唔係人人頂得順 , 當時評論區仲要畀人屌到爆 ,係中後期改變路線先好正

異常就係希靈世界一萬年後, 冇惡搞二次元, 有前作角色登場

我建議就睇異常先,不過講真冇所謂
好似寫唔掂食返老本咁

大個左睇失落葉寫既書都係一本就夠
只要唔好連續睇就得
本身冇接觸過二次元所以嗰陣時睇希靈反而幾有新鮮感
兩邊睇
前期評價好兩極
不過希靈中後期真係好好睇
最近睇本 窮鬼上下兩千年
內容唔算太驚艷
但係就好寫實 可輕鬆一戰
千辛萬苦睇完將夜
感想:呢套野前期係玄幻 後期根本就係言情小說
夫子好撚偉大,萬古長夜,天不生夫子
葉蘇最後成聖有十三個門徒係咪暗示比耶蘇更屈機 葉蘇 耶蘇 兩個蘇
柳亦青死得唔夠霸氣
隆慶死得太輕率,一個咁既大反派應該死得更壯麗,好似觀主同蓮生咁
葉紅魚最後幫山山帶比寧缺個吻好撚正,佢內心係咪都鍾意寧缺?
讀書人身世之迷一直冇解開,係咪千年之前既光明大神官?佢千年前就同夫子一齊睇書,最後遠走荒原開創魔宗後失蹤,係咪因爲比夫子帶左去書院成為讀書人?佢最後用成個書院既書企圖阻止觀主拎走天書明宇卷,阻止失敗之後就用成個書院既書幫寧缺打破昊天世界,可見境界極深!
三師姐原來係二十三年蟬果幕好撚震撼,型到痴線,最後同大師兄一齊,啪啪啪果陣一定好撚chur好撚大食
莫山山好撚慘好撚慘好撚慘好撚慘
我發現我鍾意配角多過男女主角
中後期世界級
完全同前面兩本書黎
仆街佢800萬字 要捱成個月先捱到去中後期啵
話唔定你都鍾意睇前期既
其實我覺得前期無咩野, 不過後面就大拋前面
好 為左個後期 呢個坑我入!
你漏咗我嘅二師兄!
雖然君陌幾霸氣,同柳白一樣只係知命境但更勝五境,不過因為佢當初支持黑矮瘦桑桑都唔支持我既山山,所以我鍾意大師兄多過二師兄
大師兄係幾MAN

"師弟,我來了."
希靈,之後再睇異常
可以J大半年
btw,新post唔記得推

超級驚慄直播
細膽嘅你唔好夜晚睇
桑桑變左大肥婆我真係接受唔到囉
就好似朵朵最後都留係大草原我亦都接受唔到
呢個我覺得可以等完本先睇
更新慢到喊
睇完水壩戰
就可以繼續養生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞