網絡小說集中討論區<6> 1001又唔開post

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
根本三少戇鳩
專登搵野寫衰橘子
龍女又係 專登連番去佢個女到
夾硬要捧正個女做主角
橘子>秋兒>冬兒
岩阿師兄
斗羅2令我更決絕唔睇三少
天珠變我都忍到 斗羅2真係垃撚圾
三少既書我雖然冇睇哂,但都睇左七本
斗1>天火>>>>其他
琴帝定冰火已經係我最後一套叫睇曬嘅三少

三少真係套套都差不多

校園,父幹,隱藏身份

我之後睇返反而喜歡光之子

唔知係唔係光之子無咁大中學睇
橘子>秋兒>冬兒
岩阿師兄
斗羅2令我更決絕唔睇三少
天珠變我都忍到 斗羅2真係垃撚圾
三少既書我雖然冇睇哂,但都睇左七本
斗1>天火>>>>其他
琴帝定冰火已經係我最後一套叫睇曬嘅三少

三少真係套套都差不多

校園,父幹,隱藏身份

我之後睇返反而喜歡光之子

唔知係唔係光之子無咁大中華膠
諗諗下發現真係
就連天火都係父幹
老豆係絕帝,結局老豆做撚埋仙帝
我估絕帝就係唐三個神界同其他神界既眾神之戰入面用棍既果個人
天火其實唔計中二度 (品酒 稱號)
開頭條街神神秘秘好有趣
又唔再係強者要逆天 講廢柴生活幾正
有女主出埸就開始仆街
一開波好撚正 係咁講生活野,同埋係月魔星大戰戰鬥天使
但後半部
有冇人記得 一個作者叫方士

寫過風月街的道士/來到城市的東方驅魔人

寫得幾好睇
又夠鐘開隱殺
隱殺世界第一
貓大新書如何?海棠
好多年冇追書lu
宜家只睇完本
不過老實講貓膩睇得多就知佢好多劇情都係換湯不換藥
主宰之王
本野好擇天記

換湯不換藥
擇天記真係好垃圾
得奸夫淫婦果段同蘇離王破睇得落
死撚開啦打手
貓膩來來去去咪都係有個隱藏終極大boss,而又唔撚知點解次次個boss都係同主角有親,結果就係主角同反派之間恩怨情仇拉拉扯扯間,連累害死左好撚多人,最終就關係破裂逼主角同佢xx相殘,粉醉陰謀之餘並拯救返全世界
呢啲唔撚係換湯不換藥係乜,我有撚講錯咩,收皮啦你
睇書睇到你起哂鋼
老老實實,唔係話貓膩好撚低質,佢的確係描寫同塑造人物方面係有佢既一手,我都好佩服佢呢方面既功力,只不過係劇情設定設想上佢既思維我就真係不太恭維咁囉,佢一鳩樣同好多小白作者可以一樣將一條橋賣n次搏人見唔到,而唔撚係你講到咁撚清泉,咁撚奇貨可居囉
我就係覺得貓膩垃撚圾架啦,我睇左佢幾次已經好清楚佢個味野,我只係將我對佢既意見有話直說,佢咁撚鍾意佢你自己慢慢忍,我就恕不奉陪,不了
貓膩垃撚圾
原來寧缺同觀主有親
我睇左咁耐都發現唔到
書荒 有咩好睇 前排追完不朽凡人 ..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞