【心驚膽顫】皇家馬德里球迷吹水區(112)

1001 回覆
17 Like 17 Dislike
有無片
上半場打左好似10幾分鐘已經屌鳩摩迪
係咁推摩迪 啲nigga 真係無性

好想即刻沖去買件牙朗
我唔識po 你follow madridi.ksa 第一個post 就係
型到
The referee saw Ramos in the tunnel and has mentioned it in his report. He will most likely miss the first leg of the CL Semifinal as a sanction. [@miguelitocope]
又要比人高波屈機
真係要俾膠
對羅馬應該會同疤狗同一死法
羅馬會用清高屈機
但羅馬唔洗落底斬出黎 佢係後場大腳斬已經可以撳得平安鐘
迪清高老強大細華
不過到時有拿祖應該會好過今日
外國球迷仲爭論緊係咪12m
做咩撚講到踢硬羅馬咁
The referee saw Ramos in the tunnel and has mentioned it in his report. He will most likely miss the first leg of the CL Semifinal as a sanction. [@miguelitocope]
又要比人高波屈機
真係要俾膠

屌 自己衝出黎派膠
踢乜都好啦 無拉膠咪好似今日咁失咁多球
講下對羅馬既話會似疤狗咁出局又會等於叫踢硬羅馬既?
做咩撚講到踢硬羅馬咁

踢乜都好啦 無拉膠咪好似今日咁失咁多球

仲有拿大哥
死力加
做咩撚講到踢硬羅馬咁

講下對羅馬既話會似疤狗咁出局又會等於叫踢硬羅馬既?

抽到羅馬嘅我改名做我若為疤
抽拜都好
贏=比占士知回家先係正途
輸=比光頭佬知咩球員有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞