【心驚膽顫】皇家馬德里球迷吹水區(112)

1001 回覆
17 Like 17 Dislike
想像唔到疤迷谷咗九十幾分鐘
然後見牙朗射入12m吞返落去係幾咁谷鳩氣
可能覺得打咗場好完美嘅波
結局唔應該係被被判12碼
球証冇同理心 唔讓廢老
見連登好多反開皇既今次都覺得判得岩
班盲反皇真係
祖冇乜wo 拜狗賤畜黎
以後補時乜都唔撚判最好
哂氣啦 講就講12m
果個moment判12m同判死刑冇分別
判佢贏就岩數
連登正常
外國 支那果班癲晒
懂球帝
btw 有隻垃圾明白訓醒之後衝出黎屌黑 好嬲牙
係FB某football page 竟然有人話阿朗全場都勁垃圾
靠最後12碼收割英雄光環
心諗冇睇波都學人睇下精華啦
哩場波阿朗邊有得挑剔
做左咁多次波
係伊斯高冇咩運
最後機師個12碼都係阿朗頭鎚SET返中間
咁都有得鬧
係,呢隊皇,尤其冇埋拉膠 (叫佢拉膠真係冇改錯名 ),真係畀利屌打

首回合冇拉膠,抽邊隊分別都唔大啦!

不過今年歐屆算半冷,4 強有 2 隊唔係近年常客,利上次 4 強係 07/08 年 ... 羅馬好似第一次 ... 叫做有新鮮感

皇今場冇咗拉膠就輸得咁肉酸 ... 歐聯幾耐冇試過主場輸 1-3 ... 基本上都預咗祖記快攻都可以咁早失波,失完一球都未訓醒咁 進攻又成日拖泥帶水咁。當然,如果聖 / 伊嗰球入咗又另一個局面 ... 不過邊有咁多 ”如果” ... 今場係畀人針對性步署成功,祖反擊,防守都好好 ... 輸緊 0-3 真係差啲心臟病呀 最後補時先贏真係太刺激

剩番最後 2/3 場盡力打,唔太肉酸就收貨啦!

Hala Madrid
上年拜狗嘈都合理丫
真係唔明班蛆狗意狗嘈乜鳩 痴撚線
祖冇乜wo 拜狗賤畜黎
連登正常
外國 支那果班癲晒
我睇網易
支那都9-1 支持12碼啦
反而外國痴左

不嬲大陸人正常過fb fb盛產弱智
拉膠唔係停一場咋咩 ?
你假皇
Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞