【心驚膽顫】皇家馬德里球迷吹水區(112)

1001 回覆
17 Like 17 Dislike
唔認同
機師入黎係起到多少作用
回防亦回得深 雖然防守解圍傳波係柒少少
而且佢做咗半個救世主
12碼佢博返黎
會幾時抽簽?
牙朗又入波 又要迷朗了
光明正大
都幾驚對高普
高普完全識打皇馬
條垃圾防線點頂利D進攻
只好靠c朗拉空
球王賓入波
謝拉特說:“沒了拉莫斯,他們全場的防守很狼狽。他們顯然失去了製空權,皇馬的後防缺少足夠的高度,後防線有弱點,而祖雲達斯一直在禁區內給他們施壓。”

費迪南則表示:“他們讓球迷們嚇出了一身冷汗。昏昏欲睡?用這個詞來評價皇馬的防守是很貼近的。他們沒能給對手施加足夠壓力。我不覺得他們防傳中做得很好,如果利物浦看了這場比賽,他們肯定會覺得自己有機會的。”
琴晚光頭佬真心戇尻
明知呀朗比人封死左,佢仲夠僵換走呀禿
之後呀朗一拎波就3,4個夾住
唔認同
機師入黎係起到多少作用
而且佢做咗半個救世主
12碼佢博返黎
機師唔勁但真係勤力同有用

但打451朗真係比光頭佬搞到孤掌難鳴,
又係要朗突然一下神來之筆carry
有可能打補時光頭佬又極速換哂三個,
但又比佢搏到,真係-6足球never die
竟然無記者問光頭佬做咩唔出佢個賓賓
即係點都要出那個人囉
機師MVP
贏乜Q
輸左呀 不過有人輸波出局有人晉級咁解
星期5 8pm
最好比其他隊踢走利
只要揾個高佬企遠柱
出到波就好易入到皇狗
琴晚光頭佬真心戇尻
明知呀朗比人封死左,佢仲夠僵換走呀禿
之後呀朗一拎波就3,4個夾住
唔認同
機師入黎係起到多少作用
而且佢做咗半個救世主
12碼佢博返黎
機師唔勁但真係勤力同有用

但打451朗真係比光頭佬搞到孤掌難鳴,
又係要朗突然一下神來之筆carry
有可能打補時光頭佬又極速換哂三個,
但又比佢搏到,真係-6足球never die
次次朗單箭頭/朗猩雙箭頭都好牙煙
即係點都要出那個人囉
對下體對祖無賓周即刻踢到一pat屎咁
反賓又輸

咁我估朗都覺有賓佢容易啲搵食先會又讓十二碼又剩攬佢,我同意遲啲要買返個有級數既支點取代賓周,但現階段又真係出賓周朗會踢得舒服啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞