【心驚膽顫】皇家馬德里球迷吹水區(112)

1001 回覆
17 Like 17 Dislike
無咁恐怖掛......我都覺得好安全
係有條友無啦啦係地鐵西班牙文好大聲咁自言自語一論 我以為佢isis即刻落車
炸你老母閪牙
now成推疤狗旁術
再播多西甲兩三年
實又多左一班小學雞反皇迷疤
和氣少少啦 炸人老母無陰功
樣樣小心,多留意身邊其實ok,可能我去完巴塞西維爾鬆懈左
格蘭納達就覺得比較放心
其實只要唔係強求直航,而家去歐洲已經無想像中咁貴
杜拜/北京/莫斯科轉機果幾條航線多數來回5000左右就有
其實剩係去西班牙
七日夠唔夠
漢莎,air France,Finnair都做到,不過淡季
我復活節假去,請少D假,就要一早捕,不過原本有朋友想Ad Hoc join,3月中禁返同一個時間都係5K1左右,唔算太過份
西班牙最煩係D巴士要十日前先Book得,但D熱門景點成三個月前就已經賣晒飛,又撞正復活節假期
結果聖家大教堂入唔到,Alhambra入唔到
唔關事
邊隊多冠軍
邊隊就會多左FANS
總之影相/簽名/捐錢/搭訕全部都係伏
行街盡量保持兩手空閒,啲人見你渣住野會埋身半搶半偷
馬德里同巴塞各有一條大街勁多遊客同時勁多賊仔
同埋小巷多到基本上如果得左手你唔會追得返
睇你想玩D咩野?我行埋山所以十一日都唔夠
第一日巴塞落機一點
第二日去下camp nou,玩下市中心
第三日join 紅酒同Montserrat tour
第四日之後坐機去馬拉加轉巴士去格蘭納達,去到成下午四點
第五日玩格蘭納達,坐6點巴士去Algeciras,十一點到
第六日去直布羅陀,玩到4點坐車去西維爾
第七日一早join tour行國王之路,夜晚入場睇歐聯
第八日西維爾市內景點,睇Flamenco
第九日坐AVE去到馬德里,比人偷野成日都無玩
第十日Toledo + 班拿貝
最後一日落大雨遊下皇宮,之後返hostel沖下涼再去機場,夜晚十點機走
想去景點記得一早上網book,我每日起身先搵先plan去邊,去到一係排隊,一係sold out
我主要都係想去班拿貝睇波,參觀景點,食野
馬德里 巴塞 西維爾
唔知夠唔夠時間
西班牙太多野玩,你可以睇下有咩野你係有興趣先,之前比摩爾人佔領過,南邊西維爾同埋格蘭納達果D建築都溝左阿拉伯style,巴塞有畢加索館,西維爾主教堂全西最大,西維爾皇宮有幾個阿拉伯廳同花園,去唔到格蘭納達果個去依個都叫OK既,睇波留意主客,同埋留星期六日,因為開賽前一至兩星期先知邊日
黑咗我地isco越位入波,又推踢人輸12碼,推球證,係可以話返我地黑哨
THX CHING
諗住等7月睇埋賽程先買機票
天灰灰 會不會 讓我忘了你是誰
你個人咁衰嘅
食煙就食煙啦 唱咩歌
曾經有人問我抽的是甚麼煙
只有我知道,我抽的是思念
食煙就食煙啦 唱咩歌
只有我知道,我抽的是思念

我想念你的吻 和手指淡淡煙草味道 記憶中曾被愛的味~道 喔喔
食煙就食煙啦 唱咩歌
只有我知道,我抽的是水煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞