【心驚膽顫】皇家馬德里球迷吹水區(112)

1001 回覆
17 Like 17 Dislike
挽留
去幾多日?
我前後去左十一日,可惜4月7返,睇唔到打吡,歐聯睇左西維爾果場
重要係馬德里比人偷晒D野,重要班拿貝唔收contactless Visa/Master,買唔到野
人地魯營有球場D草整個鎖匙扣賣,班拿貝無law
馬德里個police international center人山人海,排左我3個鐘
有冇見到球員?
好想同牙朗 拉隊擁抱
球員要去練習球場,果個好近機場T4,可以臨上機去,雖然係隔離但有條公路隔左
實際點去唔知,因為走果日落大雨,放棄左
至於果日佢地早操定下午操就睇運氣
宜家歐洲治安好差 馬德里 巴黎嗰d旅遊勝地
其實西班牙黎講差過鄰國,各式各樣既偷竊都會出現
公海風向變左,依兩日鞭得太勁太盡,聯合軍開始要反皇反朗了 今次你班垃圾皇狗仲唔仆街
我地又比人黑啦屌
頂我去果陣仲係得十隻盃 果陣以為張相好完美有排j,估唔到咁快過左期
我都係 個陣仲係十冠
皇區巧多人巧rich
機票上年八月買落,杜拜轉機
27/3去7/4返四千九
去程食左四餐飛機餐
反咪反囉
又唔係今日先開始既事
又唔見你反包皮
點都唔夠反巴多,尋日個公投巴先大炒完
有時上下香討足球版,差唔多個個講皇/朗post啲正評都多,調返轉巴/花啲post都係負評
可想而知巴係幾乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞