【心驚膽顫】皇家馬德里球迷吹水區(112)

1001 回覆
17 Like 17 Dislike
ho ball
5 ho ball
我想講m子左翼唔係今場嘅事
光頭佬事前絕對可以防範
對面琴日係咁屌屌帥唔出人/早換人
其實換閘果下幾好,d出波質素明顯高左
一早有消息M子+燒味 其實可以搵varane 米路man mark
其實真係好on9 已經有巴塞做人板 你都仲係踢成咁
班大帝係咁 輕敵 lead住就慢慢踢 劇本黎
四強都會係咁

對面屌帥戰術好,搵m子打左屈積仔高,啲波下下右邊斬去左邊遠柱比m子頂,好彩光頭佬換人換得快先唔使456
光頭佬事前絕對可以防範

摩daddy就會諗咁遠,光頭佬歐聯一向4312最已陣就算 更何況拉膠停賽後防唔多選擇比光頭佬揀
竟然寄望光頭佬戰術層面會贏到屌帥
如果係daddy應該泊左大巴
放走沾屎ho ball
其實真係好on9 已經有巴塞做人板 你都仲係踢成咁
四強都會係咁

對面屌帥戰術好,搵m子打左屈積仔高,啲波下下右邊斬去左邊遠柱比m子頂,好彩光頭佬換人換得快先唔使456
光頭佬事前絕對可以防範

摩daddy就會諗咁遠,光頭佬歐聯一向4312最已陣就算 更何況拉膠停賽後防唔多選擇比光頭佬揀

但daddy首回合領先既話,次回合啲泊大巴又真係好撚穩陣
ng ho ball
就黎現眼報了
歐洲足協要拉膠罰多場
四強都會係咁

光頭佬事前絕對可以防範

但daddy首回合領先既話,次回合啲泊大巴又真係好撚穩陣
迷摩

講事實,我皇最垃圾年年十六郎嗰陣都係daddy一手湊大我皇
kane搶入球果下真係好肉酸
如果唔係疤狗柒到咁,出面應該好多po抽佢水
我地都唔係好好多,差d反艇
黎到等拉膠調教下
Welcome Ryan Gosling!
其實點解隊長都叫話落左黎一陣
都冇人叫佢上番去坐
追po啦ching
香港連登抽疤狗 外國連登抽kane
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞