英國留學討論post 1月號

356 回覆
6 Like 3 Dislike

大家開sem一切安好?
有冇手足讀planning?

係蘇格蘭讀緊urban planning,你呢?

巴打我係隔離登pm左你

覆咗巴打

係蘇格蘭讀緊urban planning,你呢?

巴打我係隔離登pm左你

覆咗巴打

我又pm左你
有冇人喺利物浦

大家開sem一切安好?

幾好
有冇人喺利物浦

有冇人喺利物浦

小弟working holiday 長留利物浦
知唔知易唔易搵工
有冇人喺利物浦

知唔知易唔易搵工

你想做咩工

知唔知易唔易搵工

你想做咩工

sales
英文唔好

知唔知易唔易搵工

你想做咩工

sales
英文唔好

做Chinese takeaway 就應該易搵

你想做咩工

sales
英文唔好

做Chinese takeaway 就應該易搵

thanks

巴打我係隔離登pm左你

覆咗巴打

我又pm左你

覆咗巴打你

覆咗巴打

我又pm左你

覆咗巴打你

留名 下年去exchange
請教下 如果想學英文 去邊個地方好
知道liverpool好重口音 不了
留名 下年去exchange
請教下 如果想學英文 去邊個地方好
知道liverpool好重口音 不了

Oxbridge
Kidding 近London 啦
傳統上都叫好聽嘅口音
唉 巴打又係我 是咁的
parcelforce 4號話要收customs
我9號online payment
佢11號再追 我friend send email話係payment process
今日18號 佢update多次status 仲係話未收錢
佢想點撚樣 佢想點撚樣阿!!!
足足成個月啦 聖誕禮物阿屌!!!
唉 巴打又係我 是咁的
佢11號再追 我friend send email話係payment process

唉 巴打又係我 是咁的

你有冇收過信?
上面應該有電話
同埋你有冇check 過自己係咪真係made payment
唉 巴打又係我 是咁的

你有冇收過信?
上面應該有電話
同埋你有冇check 過自己係咪真係made payment

佢收到信 所以我先有reference number去比錢
信用卡9號扣數 11號記埋帳
我都唔知可以點屌柒parcelforce好

你有冇收過信?
上面應該有電話

我真係未試過呢個情況 通常好快confirm payment 就會出貨
所以我都幫你唔到sorry sorry

你有冇收過信?
上面應該有電話

我真係未試過呢個情況 通常好快confirm payment 就會出貨
所以我都幫你唔到sorry sorry

唔緊要 我都係睇下會唔會有人試過
推一推先
嚟緊2月有計劃開1個新嘅whatsapp grp
名字未諗
希望有巴絲留個名join
推一推先
名字未諗

LM sin
推一推先
名字未諗

LM sin

Thx
再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞