英國留學討論post 1月號

356 回覆
6 Like 3 Dislike
等緊人搵我出嚟,然後請佢食飯

有咩咁撚巴閉呀你?見咗你會發達定點

唔答 驚自爆

係咁撚巴閉驚乜自爆
好心咪走出嚟柒啦
你想食咩?

我食開五星級酒店嘅 你嚟London 請我食

好啊,我周不時都帶屋企隻狗一齊去食

帶得狗嘅咩 落茶記咩
Btw冇乜料嘅人先會覺得話人係狗係一種侮辱
其實狗比好多人仲有用有存在價值
結論係你好低質

我食開五星級酒店嘅 你嚟London 請我食

帶得狗嘅咩 落茶記咩
結論係你好低質

可能佢成日俾人話係狗,所以咪咁

帶得狗嘅咩 落茶記咩
結論係你好低質

可能佢成日俾人話係狗,所以咪咁

不惡言相向
想溝絲打 溝唔到就發哂爛渣
柒左咪認囉
乜撚野格大男神?
冇人識你呀!

你係咪係咪想我喺度開自己名

係灰色衫既 下次傾計
唔係就過主

我嗰日真係着灰色衫(係衫唔係jacket)

其實我唔介意你知我係邊個(好人好者怕咩)

你認到我就最好⋯唔好認錯比到麻煩其他人就得

我以為我電話中毒

係灰色衫既 下次傾計
唔係就過主

我嗰日真係着灰色衫(係衫唔係jacket)

其實我唔介意你知我係邊個(好人好者怕咩)

你認到我就最好⋯唔好認錯比到麻煩其他人就得

我以為我電話中毒

Agger
Sheffield j 留名
今年year13
LM入group

你入咗未
Sheffield j 留名

Hello
Sem 2係sheffield exchange 留名
Sem 2係sheffield exchange 留名

Hello
今年year13
LM入group

你入咗未

樓主改左名
今年year13
LM入group

你入咗未

樓主改左名

唉冇新ac呀

你入咗未

樓主改左名

唉冇新ac呀

樓主改左名

唉冇新ac呀

咁早起身
今年year13
LM入group

你入咗未

未呀 邊到留contact

去個page inbox我la
https://www.facebook.com/Registration-for-lihkg-whatsapp-group-1667417386891749/[/quote]
Btw,想問下扮女人究竟咩感覺?

https://lihkg.com/thread/72169/page/1

巴打最好着定草,唔係嘅話Society好多人會知你鍾意扮女人

你信佢真係絲打
仲要勁aggressive 好似好想識人咁
一發現人地扮絲
就發曬老脾 又威脅人又成
本年度最大笑話
巴打,你真係唔太適合上連登

一早撳落佢個post history,就知佢唔係絲打啦

不過估唔到咁易check佢都仲要扮,既然佢咁鍾意扮女人,咪俾機會佢扮比大過下目咁話囉

唔怕話你聽,事實上我嗰日梗係唔係如我之前所講着灰色裇,我亦都唔係year2,Glasgow 又有at lease三間大學,你真係搵到我真身嘅,搵我打個招呼,我咪請你去飲餐茶囉

你都戇撚鳩
我地4條友share一個ac
果晚覆你果個真係絲
又真係有去個event
亦都真係想相認

而家連佢都笑鳩你
冇機會啦你

你信佢真係絲打
一發現人地扮絲
本年度最大笑話

不過估唔到咁易check佢都仲要扮,既然佢咁鍾意扮女人,咪俾機會佢扮比大過下目咁話囉

唔怕話你聽,事實上我嗰日梗係唔係如我之前所講着灰色裇,我亦都唔係year2,Glasgow 又有at lease三間大學,你真係搵到我真身嘅,搵我打個招呼,我咪請你去飲餐茶囉

你都戇撚鳩
果晚覆你果個真係絲
又真係有去個event
亦都真係想相認

而家連佢都笑鳩你
冇機會啦你

唔好鬧交啦
由得佢潛啦
Btw,想問下扮女人究竟咩感覺?

https://lihkg.com/thread/72169/page/1

巴打最好着定草,唔係嘅話Society好多人會知你鍾意扮女人

你信佢真係絲打
一發現人地扮絲
本年度最大笑話

你都戇撚鳩
果晚覆你果個真係絲
又真係有去個event
亦都真係想相認

而家連佢都笑鳩你
冇機會啦你

唔好咁啦

你都戇撚鳩
果晚覆你果個真係絲
又真係有去個event
亦都真係想相認

而家連佢都笑鳩你
冇機會啦你

唔好咁啦

Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞