英國留學討論post 1月號

356 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇Southampton 巴打

好似冇
有無人有買車?保費係咪好貴?

睇你幾歲啦,18-24歲買的話保費一定貴
黎緊可能會讀planning msc
有無人讀緊or grad 咗
你地點睇呢科

我都係呀青
講咗兩年終於考路試
有咩要注意?
下個月就完exchange要返ust
各位去緊/將會去uk exchange既手足要好好享受

英國生活如何

可能我去得1個sem
我就覺得岩岩好 不過有D後悔去得唔夠多地方 歐遊周圍去真係幾正
不過如果要留係度讀3,4年就可能會悶少少
始終冇可能個個weekend周圍去 去十幾廿個city好快厭
講咗兩年終於考路試
有咩要注意?

記得打燈,做乜都一定要記得打燈
英國啲路好易渣 輕鬆啦
岩岩grad返香港好唔習慣
失眠
最近搞緊去英國留學
想問下英倫海外留學依間野信唔信得過?
最近搞緊去英國留學

所有agent都信唔過
最近搞緊去英國留學

所有agent都信唔過

呢個真
失頭哥
有無 Liverpool jj

有。

+1

ching year 幾
失頭哥

嚟到lin登仲loop
Exchange 半年到 sim卡買3 all you can eat plan 好冇? 定有冇其他推介

可以去giffgaff 個網比較下 都係prepaid
有無人知美國CC轉去英國讀大學 係咪都係用ucas 報? 好迷惘 email 問大學負責美國學生條友 無答過我
下個月就完exchange要返ust
各位去緊/將會去uk exchange既手足要好好享受

英國生活如何

可能我去得1個sem
我就覺得岩岩好 不過有D後悔去得唔夠多地方 歐遊周圍去真係幾正
不過如果要留係度讀3,4年就可能會悶少少
始終冇可能個個weekend周圍去 去十幾廿個city好快厭

一個sem同去幾年又唔同玩法嘅
大概去咗咩地方呀
最鐘意邊度
講咗兩年終於考路試
有咩要注意?

記得打燈,做乜都一定要記得打燈
英國啲路好易渣 輕鬆啦

我師傅唔覆我message lol
岩岩grad返香港好唔習慣

好多fd都係咁講
失眠

終於上嚟啦
最近搞緊去英國留學

都算ok ge
但自己要Google 同搵多幾個agent 問吓
失頭哥

有啲料喎識嘢
有無人知美國CC轉去英國讀大學 係咪都係用ucas 報? 好迷惘 email 問大學負責美國學生條友 無答過我

最好ucas
有人自己報嘅 但好麻煩 我冇聽過詳細點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞