英國留學討論post 1月號

356 回覆
6 Like 3 Dislike

留學post

讀uni先叫留學?

去Scotland 讀high school

真係聽都未聽過

Ching 你kong Soc?

唔答,驚自爆

year幾

你係巴打定絲打先

咁你又year幾

你真係𢇁 唔好扮嘢喎

你讀咩架 有冇去kong soc
我soci

我個科太少人⋯一講真係好多人會知

其實已經有人懷疑緊係唔係我

GUHKS or SUHKS

SUHKS GU唔識人 無咩點去

你Strathclyde?

上次十一月hot pot 你有冇去

有啊

你係邊個 好快啲講

你講我咪講

呢度大庭廣眾,你叫我點講

你著咩色衫啊

灰色, and you

咁都有得相認

有灰色衫係GU既咩

幾時有話過我係GU?

快啲講你有咩特徵

話自己格大男神但又唔係GU

你信我真係男神

本年度最大笑話

我話你唔係GU咋wor
咁惡

對唔住囉 不過你真係好搞笑

你講唔講你係邊個架 ⋯再唔講我就訓

我知你係邊個啦 下次同你傾計

冇可能

小心認錯人

咁你係邊個啫

我唔同d唔誠信既人講野

你係咪係咪想我喺度開自己名

留學post

讀uni先叫留學?

真係聽都未聽過

唔答,驚自爆

year幾

你係巴打定絲打先

咁你又year幾

你真係𢇁 唔好扮嘢喎

我soci

有啊

你係邊個 好快啲講

你講我咪講

你著咩色衫啊

灰色, and you

咁都有得相認

有灰色衫係GU既咩

幾時有話過我係GU?

快啲講你有咩特徵

你信我真係男神

本年度最大笑話

我話你唔係GU咋wor
咁惡

冇可能

小心認錯人

咁你係邊個啫

我唔同d唔誠信既人講野

係灰色衫既 下次傾計
唔係就過主

留學post

讀uni先叫留學?

真係聽都未聽過

唔答,驚自爆

year幾

你係巴打定絲打先

咁你又year幾

你真係𢇁 唔好扮嘢喎

我soci

有啊

你係邊個 好快啲講

你講我咪講

你著咩色衫啊

灰色, and you

咁都有得相認

有灰色衫係GU既咩

幾時有話過我係GU?

快啲講你有咩特徵

你信我真係男神

本年度最大笑話

我話你唔係GU咋wor
咁惡

冇可能

小心認錯人

咁你係邊個啫

我唔同d唔誠信既人講野

係灰色衫既 下次傾計
唔係就過主

我嗰日真係着灰色衫(係衫唔係jacket)

其實我唔介意你知我係邊個(好人好者怕咩)

你認到我就最好⋯唔好認錯比到麻煩其他人就得
嚟緊九月去Scotland exchange一年

緊唔緊張呀

Strathclyde

Aberdeen
都緊張 未試過自己去咁遠
Btw,想問下扮女人究竟咩感覺?

https://lihkg.com/thread/72169/page/1

巴打最好着定草,唔係嘅話Society好多人會知你鍾意扮女人

岩岩到步 jetlag緊

https://lihkg.com/thread/72169/page/1

巴打最好着定草,唔係嘅話Society好多人會知你鍾意扮女人

你信佢真係絲打
仲要勁aggressive 好似好想識人咁
一發現人地扮絲
就發曬老脾 又威脅人又成
本年度最大笑話
巴打,你真係唔太適合上連登

Hello hello 係return student 定第一次?

Hello hello 係return student 定第一次?

Exchange呀 好鬼凍 琴晚凍到震 個暖爐一d都唔熱

Exchange呀 好鬼凍 琴晚凍到震 個暖爐一d都唔熱

好多hall都要自己買個heater 去Argos 搵搵

你信佢真係絲打
一發現人地扮絲
本年度最大笑話

一早撳落佢個post history,就知佢唔係絲打啦

不過估唔到咁易check佢都仲要扮,既然佢咁鍾意扮女人,咪俾機會佢扮比大過下目咁話囉

唔怕話你聽,事實上我嗰日梗係唔係如我之前所講着灰色裇,我亦都唔係year2,Glasgow 又有at lease三間大學,你真係搵到我真身嘅,搵我打個招呼,我咪請你去飲餐茶囉

你信佢真係絲打
一發現人地扮絲
本年度最大笑話

不過估唔到咁易check佢都仲要扮,既然佢咁鍾意扮女人,咪俾機會佢扮比大過下目咁話囉

唔怕話你聽,事實上我嗰日梗係唔係如我之前所講着灰色裇,我亦都唔係year2,Glasgow 又有at lease三間大學,你真係搵到我真身嘅,搵我打個招呼,我咪請你去飲餐茶囉

哇好威呀

你信佢真係絲打
一發現人地扮絲
本年度最大笑話

老老實實 柒咗潛水算啦
等緊人搵我出嚟,然後請佢食飯

請食咩先
你想食咩?
你想食咩?

我食開五星級酒店嘅 你嚟London 請我食

有咩咁撚巴閉呀你?見咗你會發達定點
連登係冇絲打嘅,所以大家都係唔好再問埋啲垃圾問題啦

有咩咁撚巴閉呀你?見咗你會發達定點

唔答 驚自爆
你想食咩?

我食開五星級酒店嘅 你嚟London 請我食

好啊,我周不時都帶屋企隻狗一齊去食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞