【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 6】

987 回覆
24 Like 4 Dislike
正路應該100左右
好似香港買貴d

6本收380,過一千好似唔駛收
台幣
成日覺得村姑遲早會同教國打鑊甘嘅
錯 係村姑遲早打鑊甘 教國
我想問第二季最後既智者,同埋金閃閃係邊個
只要安茲開始郁教國 一定會幫手打柒教國
當日派兵屠村屠得咁開心
最撚勁人類同最撚醒皇帝(好似係)
你訂嘅好似係漫畫版

之前買落, 可以參考下
教國出漆黑聖殿村姑其實應該唔夠打
應該唔夠

但係如果出漆黑打一個村姑
咁安茲 或大墳墓既人仲可以派邊個頂多一秒

仲要安茲對村姑唔錯 隨時多一兩個女僕監察
村姑應該會打到教國要出漆黑
之後安兹就到去溝絕死絕命 或者 夏9去覆桌
漆黑聖典神人級 唔夠係正常
呢班留返比安茲報仇用 已經好多讀者等待緊呢班自以為世界最強既柒姑碌比人虐殺個樣
就算教國唔派漆黑
村姑唔見得有咩優勢
魔法力量始終有差距
正式開戰論實力唔會屌打到教國
安茲幫手就後話

不過重點係安茲唔會俾卡恩村滅亡
以前就話只保護藥師同安莉兩姊妹
宜家仲要有埋矮人
掉返轉佢亦唔會俾安莉主動出擊搞教國
安茲最想就係無人知卡恩村存在
我呢個weekend 買咗成套,岩岩send email黎話出貨
印象中好似一千HKD都唔洗送上門,唔知幾時會收到貨呢
http://search.books.com.tw/search/query/key/丸山くがね/adv_author/1/

1-12
成套好似900左右
翻版就簡體就見2舊有找
台灣運黎香港 運費幾多?

6本收380,過一千好似唔駛收
我呢個weekend 買咗成套,岩岩send email黎話出貨
印象中好似一千HKD都唔洗送上門,唔知幾時會收到貨呢
既然tv仲未播既 "哥布林大軍" 經常都有人討論

咁, 想問下, s1果1細班哥布林似乎都要衣食住行等使費
咁呢批大軍又點處理? 應該都會強行1齊生活?
即使訓街, 咁佢地又食咩...
自己打獵,但唔夠要問安茲借糧
暫時借糧,不過靠大量哥布林人手種緊好多田同埋試緊繁殖類似雞既魔獸
嘩, 都幾屈機,
唔知仲會唔會自行繁衍.. 但就咁睇,
需要戰力時就做戰士, 唔需要時就做農民牧民,
甚至開發工業or輸出保安/打手, 再做埋多國合作&貿易,
想唔發達都幾難, 仲要係計落1人資產...
都唔夠安茲召喚果d不死族屈機
全部唔洗休息,100%忠誠,仲識執行複雜少少既指令
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞