【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 6】

987 回覆
24 Like 4 Dislike
其實又唔係全部都係假
安茲旗下既人都會生活得好受保障
大食安妮
安茲好似無性器官
向星星許願
擬態
轉職
當身上的情感漣漪消失後,安茲理解到這世界的「向星星許願」,變得和YGGDRASIL幾乎不一樣。

知道恩弗雷亞的天生異能時,他曾妄想過發動「向星星許願」的話,或許能夠奪取過來,這個猜測並沒有錯。在這個世界「向星星許願」已經變成可以實現心中願望的魔法。雖然會根據消耗的經驗值而定,但「向星星許願」已變成一種能夠化不可能爲可能的魔法。不僅如此,若消費五級——百分之五百的經驗值,還可變質爲能夠實現更強願望的魔法。

咩都得
用戒指唔洗扣經
安茲好似最少有2隻
每隻用3次,而家用左1次
即係應該仲有5次
佢不知幾幸福
有得復活老豆老母都唔要
希絲
重有馬雷件世界級道具,可以存EXP
殺幾萬人>存起>許願,重勁過始源魔法
殺7萬人個次無save 正確黎講 應該得好少 活人係供晒俾小迪做卷軸 高lv少少都用操屍黎做兵長
王國個次 安玆show威能所以用黎換左5隻90lv羊仔 加上馬雷長期唔係外出(出街要報俾小迪/雅兒)
我想講安茲可以無限許願

而且馬雷玩AOE,好配合呢件道具,帝國都個幾百近衛好可能=王國上萬人
我想講 馬雷一個人都唔只呢條數 佢去吸一條龍既經應該可以換到安茲降一次lv( 龍係50-80lv怪)
同埋手套用途係代替需要經驗值黎做代價既道具一吸一換
安茲話姊弟合作係最屈機 召喚大量高等魔物+控場
根本唔使死都得 唯獨想睇30個npc打安茲or白金龍王打安茲
絕死遲早都係成為安茲3奶 可以唔使睇
睇wed版講 白金龍王有好幾件20道具
如果中左 刪帳槍係咪最惡打
有世界道具係身唔會刪到
立即變最廢
我排句子排到1999
我想講 馬雷一個人都唔只呢條數
如果佢去吸一條龍既經應該可以換到安茲降一次lv( 龍係50-80lv怪)
同埋無慾貪婪手套用途係代替需要經驗值黎做代價既道具一吸一換
另外安茲話姊弟合作係最屈機 召喚大量高等魔物+控場 所以根本唔使死都得
現在我主要想睇30個npc打安茲or白金龍王打安茲 因為30npc有大量神裝對安茲黎講有好大價值 可惜大危險所以一直都唔敢派雅兒調查
最後絕死遲早都係成為安茲3奶 所以可以唔使睇

咁樣會唔會易d理解
有限制既咩 唔係吉到對方大家一齊死咩 ?
世界道具持有者唔會受世界道具影響
即係有人對安茲用刪槍都唔會刪到安茲
係wo
咁白金應該唔成問題 咁問題就係全ser第3名公會個班npc
我係唔知點解你回我,好似搭錯線

另外,多看書,少FF。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞