【7 月新番】OVERLORD III【集中討論 6】

987 回覆
24 Like 4 Dislike
超突發 不知真偽 以下可能為13卷劇透
寧亞戰死

然後被安滋復活,對魔導王的信仰值突破極限
(似乎有轉職學到新技能的樣子)

因此寧亞確實是死了,但也沒死,因為被救了回來
點解團長唔死屌佢老味! 唔通佢就係十三卷未死人會留到去十四果個
可惜安滋都係戰死咗,禿頭皇帝同堀獸人圍爐取暖
第一張安滋果個係對話框咁樣 之佢下面係一個箱既野 可以猜測係佢扮死但係佢D手下太嬲發覺唔到第二張可以見到右手邊有隻女喪屍既野 佢既裝備同聖王女一樣。 以上我都係網上睇返黎
貼吧開波了
十傑
即刻bookmark先
個樣真係好惡
未睇之前望一次
睇到一半再望一次
睇完再望一次
咁你應該會明
我睇完之後見到先知原來聖王女咁撚索 自己睇果時完全想象唔到
諗返佢比人咁對待法有D浪費
上次睇完已經隔左好耐唔記得曬d劇情
岩岩小說二周目完
好想睇十三卷
想知個個隨從妹會唔會轉投安茲旗下
聖國9成都會俾左安茲拎咗
就算無拎到都有人轉投旗下
小迪呢招既可以光明正大咁將
自己同女僕轉正 又可以收吸納新血 真係一位"智將"
不過我覺得遲早所有國家組隊一齊反佢
可能面臨世界大戰
索有春用咩
安茲大人唔會攪野
決定睇完13先再入黎
應該唔係聖王女,個王冠形狀唔同,加上隻女喪屍個王冠中間有粒紅寶石,聖王女個王冠無石
唔係聖王女,係
望月
獸人聯合十傑
D圖真係難明
第一張安滋果個係對話框咁樣 之佢下面係一個箱既野 可以猜測係佢扮死但係佢D手下太嬲發覺唔到第二張可以見到右手邊有隻女喪屍既野 佢既裝備同聖王女一樣。 以上我都係網上睇返黎
應該唔係聖王女,個王冠形狀唔同,加上隻女喪屍個王冠中間有粒紅寶石,聖王女個王冠無石
唔係聖王女,係遠月獸人聯合十傑
7月 等撚到佛誕
俾你等到彿誕都未有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞