集結連登力量 四月一日夜晚八點向名校secret開戰

1001 回覆
1388 Like 11 Dislike
咪係 本身個page叫名校已經好唔順眼
小圈子得黎 又會少少想抬高個啲所謂名校 名校條界線亦唔清晰
我有個fd就係咁搞差d俾班admin告
型到出水
Pish
班admin咁惡嘅

要摧毀一個民族,先要毀滅他們的文字,再來就是顛覆人民的思想
名校secret而家就係做緊呢D濕鳩低莊野
高登搬左過黎之後,就剩係見到滿足連登仔自己需求既丁圖同小學雞式既捉左右
真正具質有意義,舊登最引以自豪既特色就冇撚晒
連登仔日日出post慨嘆話香港倒退緊,社會倒退緊
有冇反省過原來自己既內心,意識都倒退緊?
係咪生活係酒池肉林既世界入面,一起身就打丁打機就滿足?
而家現實就係,有好多中小學生,我地既下一代浸淫係被控制既傳媒之下生活
我理撚得個批入面有幾多新香港人,我只可以肯定係呢批年青人係我地既下一代
連登仔,打完飛機喇,射完篤精就好善用僅餘既網絡力量,伸張你所認為既正義。
留名G持
"It is our responsibility to make sure justice prevails" -- 名校secret admin於2018年2月11日
舊登班人做乜鳩

Charge !!!
on9 admin
我有個fd就係咁搞差d俾班admin告
班admin咁惡嘅
"It is our responsibility to make sure justice prevails" -- 名校secret admin於2018年2月11日
on9 admin

Censorship + limiting freedom of speech = justice
Fuck off will ya
舊登成堆五毛小雞,睬你有味咩!舊登傳統早已消失
Krummes Holz gibt auch gerades Feuer.
希望大家努力
繼續推呀屌 唔好沉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞