集結連登力量 四月一日夜晚八點向名校secret開戰

1001 回覆
1388 Like 11 Dislike
thx
push
推爆佢 我頂埋佢開新post
Pushhhh bro IG+ Snapchat 都share 咗希望多啲人響應
睇吓熱門 另外個淘寶post都多正皮過我地
有冇人可以提供 cover pic 同profile pic
唔該由#1開始睇,都repeat得有D累,我倡議個campaign推夠一個月,全部人出動,先得個道歉,實在太便宜,要畀人知道有D嘢唔可以沉默,歡迎睇睇 沉默的代價,短短地,歷史已經有個教訓ge例子畀我哋
幫推
ig e+有幾多人
tg e+有幾多人
想當年 我係後台寫script洗佢哋Google form
搞到佢哋用cat pic驗證
可惜cat pic驗證其實個答案都冇變過(hardcode ”Option 1”)
然後佢哋轉去formstack 有captcha 就懶得搞啦
事源係佢哋鳩block人
Push
支持
]唔該由#1開始睇,都repeat得有D累,我倡議個campaign推夠一個月,全部人出動,先得個道歉,實在太便宜,要畀人知道有D嘢唔可以沉默,歡迎睇睇 沉默的代價,短短地,歷史已經有個教訓ge例子畀我哋
唔該由#1開始睇,都repeat得有D累,我倡議個campaign推夠一個月,全部人出動,先得個道歉,實在太便宜,要畀人知道有D嘢唔可以沉默,歡迎睇睇 沉默的代價,短短地,歷史已經有個教訓ge例子畀我哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞