集結連登力量 四月一日夜晚八點向名校secret開戰

1001 回覆
1388 Like 11 Dislike
正一垃圾page 首先曲解樓主意思已經喺好過分 但完全覺得無問題
仲要態度同語氣都喺好差
支持
應該好多人願意做admin
反正都只係轉貼學生意見 唔係好似佢哋咁篩選
工作量應該唔多
你知唔知你做緊咪撚野呀?醒啦!
人人有唔同意見,好正常,自己唔like 就推狗冧人,仲要搞冧班細路可以得閒吹水輕鬆的地方,好好玩?好型?你同班紅衞兵一撚樣,屌你老母
有冇師兄可以教我點喺名校度投稿
清醒ge連登仔,大家加油ge加油,推Post ge推post,D人話咩唔係大件事,呢方面唔討論,但就係要畀人知道香港人唔哈得,根本有D嘢要表現應有ge姿態同強硬ge態度,講遠少少,香港而家就係有班仆街,當市民係白痴咁玩弄;而家唔洗出街,喺網上撳幾下掣,連行動細節都有埋,唔係咁都唔幫下手阿馬?真心搞一個月都ok,人人兩三日搞一次,咪話唔和味

當納粹黨來抓共產黨的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我不是共產黨;
當納粹黨來抓猶太人的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我不是猶太人;
當納粹黨來抓工會的人的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我不是工會的人;
當納粹黨來抓天主教徒的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我是基督徒,不是天主教徒;
當納粹黨來抓我的時候,已經沒有人站出來為我說話,因為他們都被抓走了。
咪就係,我地連登都係咁開始
等原先班admin同早洩兩個自己圍爐啦
你搞清楚個問題係邊未?
未嘅 返屋企諗諗佢先
網上凶狠
第1版應該有教喎,https://schoolmat.es/secrets
巴打有心
支持
唔止00後 全部寫簡體字嘅人都樣
ching好波 表示支持
四月一號晩做鳩佢哋個辣殺secret !!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞