集結連登力量 四月一日夜晚八點向名校secret開戰

1001 回覆
1388 Like 11 Dislike
記得入面有條友話起咗個鴨兔底
最尾無放出黎
難分真與假
即係開private ig嘅人都係雙重標準 你有冇兩個email address呀?
花生🥜
對唔住大佬 唔再覆
都多謝佢幫我哋推post嘅
如果佢真係咁做 咪推遲一日 最多畀我哋搞到日日都skip post文
可以覆佢ok
G持
ok
不過如果狗校admin知4月1日有人玩野
佢咪直接skip一日post文
影響唔太大
如果佢真係咁做 咪推遲一日 最畀我哋搞到日日都skip post文
佢會唔會推完無糧出 賣國賊
......
總之都係等摺
如果呢個campaign搞成個月,強烈支持大家2 3 日整一篇伏文(最好800字以上,話長文慎入)畀佢哋嘆吓,成篇文可以喺唔同位置放伏料,一D人喺中段放,一D人喺尾尾放咩結束一黨專政啊,賣港賊啊,支持五區公投等等,尾3尾4段放亦得,得咗
你班手足呢?你一個夠唔夠呀?
屌你人地當正你廢柴咁恰
比人係專頁大大聲屌柒你都唔識反擊嘅廢柴
我係個admin見你地最多淨識圍爐係連登屌佢幾句 唔敢玩返佢轉頭 比我都串過馬撚啦

希望連登仔聽日醒水小小 執返個尾彩
老豆老母唔教班仔女,搞到班中學雞覺得自己好型
清醒ge連登仔,大家加油ge加油,推Post ge推post,D人話咩唔係大件事,呢方面唔討論,但就係要畀人知道香港人唔哈得,根本有D嘢要表現應有ge姿態同強硬ge態度,講遠少少,香港而家就係有班仆街,當市民係白痴咁玩弄;而家唔洗出街,喺網上撳幾下掣,連行動細節都有埋,唔係咁都唔幫下手阿馬?真心搞一個月都ok,人人兩三日搞一次,咪話唔和味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞