集結連登力量 四月一日夜晚八點向名校secret開戰

1001 回覆
1388 Like 11 Dislike
當納粹黨來抓共產黨的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我不是共產黨;
當納粹黨來抓猶太人的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我不是猶太人;
當納粹黨來抓工會的人的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我不是工會的人;
當納粹黨來抓天主教徒的時候,我沒有站出來為他們說話,因為我是基督徒,不是天主教徒;
當納粹黨來抓我的時候,已經沒有人站出來為我說話,因為他們都被抓走了。
清醒ge連登仔,大家加油ge加油,推Post ge推post,D人話咩唔係大件事,呢方面唔討論,但就係要畀人知道香港人唔哈得,根本有D嘢要表現應有ge姿態同強硬ge態度,講遠少少,香港而家就係有班仆街,當市民係白痴咁玩弄;而家唔洗出街,喺網上撳幾下掣,連行動細節都有埋,唔係咁都唔幫下手阿馬?真心搞一個月都ok,人人兩三日搞一次,咪話唔和味
Pushhh
如果呢個campaign搞成個月,強烈支持大家2 3 日整一篇伏文(最好800字以上,話長文慎入)畀佢哋嘆吓,成篇文可以喺唔同位置放伏料,一D人喺中段放,一D人喺尾尾放咩結束一黨專政啊,賣港賊啊,支持五區公投等等,尾3尾4段放亦得,得咗
名校港人講地
Gchi
http://www.richyli.com/tool/loremipsum/wordcount.asp
如果搞成個月,支持每人每日10篇500字或1000字ge文章send上去
lm g持
一早已經睇唔過眼
一鍵留名
唔夠like
做9佢
Push
支持
以前睇名校secret明明都算高質
而家完全係講埋晒d政府講既野
根本上簡體字係一種文化入侵
成班垃圾仲覺得寫少幾筆就會高分
屌你自己廢就咪撚賴啦
樣樣都驚呢驚路
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞