刺蝟討論區(3) 冇人開新po

535 回覆
6 Like 1 Dislike
係ig搵到個人賣刺刺800-2000
有冇巴絲打買過
成2千。。。等領養啦

今日問過 杏色1000
唔洗理佢,如果你唔介意既話可以等下,周不時有人棄養,你想買既話公價500-600,就算係平托都唔洗1000

好難搵到人放 我睇過 棄養既多數巳經大個左
想細細個養起
咁你再等下啦,2000一有人賣,d商人就會繁殖佢地炒價賺錢
fb group多人放
但係買既時候記得check清楚
公價都係450-750左右
勿做水魚

岩岩搵到750杏色
淘寶定d用具先
以前留意過d爬蟲forum 刺蝟都係賣3-500蚊

佢好似習慣左 與食物同睡
尋日係I love rabbit買糧 一包糧97 佢叫我買多包罐頭 變左58
係咪有隻刺蝟係上面個隻?
食完d屎尿好鬼臭丫,又油
尋日係I love rabbit買糧 一包糧97 佢叫我買多包罐頭 變左58
係咪有隻刺蝟係上面個隻?
食完d屎尿好鬼臭丫,又油

我諗住溝益生菌同日本果隻 好似可以減味
想問下有冇刺刺上手教學
乾糧都可以食 罐頭不了
最緊要唔好怕痛
開始活躍翻
話說我見刺蝟仔仔接左翻黎兩個幾星期成日都r痕 又多皮屑 前兩日終於有時間帶佢去亨和睇醫生 真係有介癬蟲
日日換尿墊 換屋仔 換毛巾 見佢小左r痕 希望快啲好翻
上手買家真係好衰 又用木糠做底材 又群養
有冇巴打有興趣買兩隻原色仔
自己屋企養 個半月大識食糧 唔係大量繁殖黎
有意留低telegram傾
想問下有冇刺刺上手教學
最緊要唔好怕痛

我屋企有個防咬手套 係唔係可以帶住同佢玩下 等佢認得我先
但個d手套會隔咗你陣味,我個時都係忍住痛,佢慢慢就放鬆係你手,不過好睇脾氣
巴打們 見到啲post話個箱要大概110L
咁個size大概係幾多cm x 幾多cm?
我就60x40 但其實就越大越好
咁你哋係咪會淘寶買 其實金魚街嗰啲係咪都有
sorry 好多嘢問
淘寶運費好貴 屋企有位既咪買個兔寵
想用爬蟲箱, 但驚唔夠透氣, 洗唔洗裝把抽氣扇過佢
最好加啦 我見好多post 相都有裝
我初初養都係 又係新手
接左衰女兩個月果時接左返黎 (賣家飼養情況同您一樣 )
疥癬蟲同腸有寄生蟲 得10Xg 瘦到不得了
係享和覆左3次診好返哂
下個月養左半年 book左享和做次身體檢查
而家8個月大得32Xg 好似谷唔肥咁
但見佢晚晚跑轉 食得瞓得都好安慰
最重要係刺主健健康康 肥肥白白我就心滿意足
會唔會試下轉糧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞