刺蝟討論區(3) 冇人開新po

535 回覆
6 Like 1 Dislike
無滴過藥喎,因為之前check醫生話無蟲,
都係玩完翻嚟就沖涼囉
拎去MAY 老師度剪就定住一陣就剪哂手仔腳仔 我剪就反身反到痴哂線咁
我果隻屋企通常夜晚8~11先放出黎 好少會痾屎尿
不過成日係咁R同咬尿墊 除左舖塊膠係尿墊上面仲可以點樣佢先唔會R?
佢訓d咩架?袋仔?
依排瞓袋仔 之前好熱佢會瞓係雲石上面再用被仔遮住
不過放佢係咩野上面都一定會R幾下先
會R係應該天性嚟,以為可以掘到個洞,我個邊入咗袋仔都會掘幾下先訓
換左sanko32cm 佢直頭玩都唔玩
格仔果款?
可能唔識玩啫
試下佢上去逼佢跑
買左幾耐?
我果陣都係岩岩買完頭幾日冇跑過
您試下收哂其他玩具 得返個轉轉
夜晚佢冇野好做就自然上去跑
有時衰女R得好肉緊 真係驚佢反甲
好多年前養過刺蝟仔
而家又的起心肝 由bb養起
早排收左兩隻刺蝟仔番黎
一心諗住健健康康 點知又比我發現有啲皮屑
兩隻野 成日喺到RRR

同埋想問下 刺蝟反轉哂成個籠所有setting 是咪正常?
唔該哂巴打
一言難盡 總之我都係新手黎
一仔一女 分開兩個籠養
可唔可以請教下 咁多位巴打 有冇咩袐技教刺蝟去廁所?
係ig搵到個人賣刺刺800-2000
有冇巴絲打買過
成2千。。。等領養啦
我係一開始執翻佢d屎落廁所,第二日就識去 佢覺悟到
有冇巴絲打買過
成2千。。。等領養啦

今日問過 杏色1000
有冇巴絲打買過
成2千。。。等領養啦

今日問過 杏色1000
唔洗理佢,如果你唔介意既話可以等下,周不時有人棄養,你想買既話公價500-600,就算係平托都唔洗1000

好難搵到人放 我睇過 棄養既多數巳經大個左
想細細個養起
咁你再等下啦,2000一有人賣,d商人就會繁殖佢地炒價賺錢
fb group多人放
但係買既時候記得check清楚
公價都係450-750左右
勿做水魚
我隻女只會跑轉轉下面範圍痾屎痾尿
之前都次次執屎落廁所俾佢去
但成個半月都冇痾過落去 反而係啲豆腐砂上面瞓覺
而家都算係固定地方去廁所就放棄左砂盆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞