刺蝟討論區(3) 冇人開新po

535 回覆
6 Like 1 Dislike
請問如果用sanko 32cm跑輪應該用邊一款寵物箱或者籠?有無用家可以分享下?個跑輪好高... thanks in advance.
一般都係用膠衣箱, 日本城有售
買左sanko 32+跑輪墊但覺得勁q難洗
個墊比想像中難拆
跟住隻刺有新輪第一晚好興奮起身成箱屎
個輪既邊邊位同喇位都痴住啲屎,又要成個輪都洗一次
我日日都成個輪要洗
間中會皇恩浩盪痾哂落廁所唔使洗
我個隻一定行上跑輪柯
唔知有無巴絲會幫手照顧我個仔2個星期
因為有2星期唔係香港
唔搵may老師?
你地隻刺蝟會唔會好似狗咁樣fing個頭
我果隻飲完水成日fing
$90 @1日,每日計
已包跑輪 大箱
刺奴要帶窩,毛巾((帶多幾條換))刺糧,底材

$120/次 沖涼

我衰女之前住左7日+一次沖涼, May 老師會keep 住影相同拍片睇都幾放心
一係去FB group 問下有冇人幫手
養左佢就一年 掂親佢都瘋狂噴氣
睇嚟按摩肚仔真係可遇不可求
我果隻都係
走唔到就痾屎痾尿
心情好就會趴低唔郁
但反肚真係咪諗

btw, 我發現佢係怕吱
係, 撩佢毛同刺個交界位佢會縮得特別勁
我岩先捉住佢兩邊面捽 佢推開左幾下 我都冇放手 最後投降扒係度俾我捽左陣
有無人要跑輪 刺仔上個月走左,郵費自付
Sanko 32 , 木制31, 膠25
https://t.me/tonytonychopper23
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞